calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

SUMNJA DA ŽELI STANISLAVA?! Ša se ne smiruje, smatra da Miona pati za bivšim!

Objavio: RHT
31/01/2024 4:40 PM

Miona Jovanović izašla je iz paba usred svađe sa Nenadom Aleksićem Ša, a tom prilikom Lepi Mića pokušao je da mirnim tonom porazgovara sa Ša.

-Ne traži od djevojke i žene da te ljubi, pusti da se desi to spontano. Ako neće, onda djevojka ima neki problem i moraš polako, jer na tu galamu nećeš ništa uspjeti – rekao je Mića.

-Ona kada mi pričamo, ona ispi**i kada je ja ne poljubim. Ja priđem da poljubim, ona me gura svaki put. Ja kada god priđem, gurne me – rekao je Ša.

-Suštinski oboje žele pažnju, on pokazuje, a ona je takva – rekla je Vanja.

-Je l’ plakala?! E tad staneš – rekao je Mića.

Ona priča svoje priče. Ja sam u sobi ke**o, a ne kaže šta je bilo prije toga. Kakva dva sata je plakala?! Nije plakala ni pet minuta, koja dva sata – rekao je Ša.

-Nek te psuje, ćuti! To je suština cijele priče, vraćanjem ne možeš ništa da dobiješ. Ona je takva. Ili budi tolerantan ili raskinite vezu – urlao je Mića.

-Do ovoga dođe jer on ćuti, kulira, kulira i onda dođe do ovoga – rekla je Vanja.

-Oni problem nisu rješili i onda dođe do ovoga – rekla je Žana.

-Šta ćeš ti sa devojkom koja te dovodi do ludila?! Ti znaš da je ona takva, ne znam ja kakva je ona – pitao je Mića.

-Ja sam joj rekla da ako joj je stalo, da… – rekla je Vanja.

Ne gleda nikoga u kući, zakleo sam se u brata…To izdr**vanje je pranje njenih sr**a. Sumnjam da pati za bivšim, Stanislavom i to je problem – rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS