calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

SRAMOTA ME JE DA DEČKA JURIM KAO MILJANU KULIĆ: Ša otkrio joj da je glavni problem Mionin bivši dečko(VIDEO)

Objavio: RHT
16/12/2023 8:00 PM

Miona Jovanović nastavila je raspravu i sukob sa Nenadom Aleksićem Ša o njihovom odnosu i problemima koje imaju.

Tebe ne radi mir, tebe radi cirkus – rekla je Miona.

Nemoj nikada da mi spominješ dečka, je l’ to okej – rekao je Ša.

Od jutros se ne radi o dečku…Hajde reci kad si mu*o. Nije riješeno – rekla je Miona.
-Valjda će biti riješeno…Kada spomeneš, ja se smorim – rekao je Ša.

To su stvari koje su ispoštovane, koga ti čekaš?! Kupaš se i pereš veš, sram te bilo, folirantu – rekla je Miona.

Ja vidim da ne možeš da ispoštuješ neke stvari.. – rekao je Ša.

Reci, nemoj da si pi**a, naglas reci. Je l’ te nije sramota što si lupao na kapiju?! Ponašaš se kao ko, koga smo vidjeli da lupa?! – rekla je Miona.

Budi okej, ja sam okej – rekao je Ša.

-Pitam te, od koga si to vidio to ponašanje. Mene je sramota. Vidim ja šta ti radiš, ti sa Aneli pod ruku i ćao – ponavljala je Miona.

Misliš li da bi Aneli spomenula bivšeg?! Ne bi bili zajedno – rekao je Ša.

-Pa ti budi sa Aneli onda koja neće spominjati. Ti ponovo pričaš o bivšem dečku…Ti si takav zbog situacije iz kuće, se**š…Sramota me je da svog dečka jurim u sedam ujutru kao Miljanu Kulić – rekla je Miona.

Mene je sramota da ja imam devojku i da za neke stvari za koje smo se dogovorili pre 10 dana, opet ponavlja – rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS