calendar

Petak 8. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! Sanja Vučić trudna!? Pjevačica odlučila da progovori o trudnoći! Evo šta je rekla Dragana Mitar doživjela nervni slom: “Ko širi laži o meni i Fetiću” MILJANA NAPALA OBEZBJEĐENJE Pogodila ga u glavu! Anelina sestra Sita otkrila kako majka reaguje na njenu vezu sa Janjušem, pa se osvrnula na Asmina Durdžića: Norin tata je izjavio da NE ŽELI DA JE IZDRŽAVA! CITY HYPE: Mirka Vasiljević o odnosu sa fudbalerom Vujadinom Savićem! TANJA SAVIĆ PRED SUĐENJE SA BIVŠIM SUPRUGOM OD DOMA NAPRAVILA BAJKU! Jelka duplo veća od nje, a evo ko joj je pomogao (FOTO) TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU: Aleksandra i Car zagrljeni pored novogodišnje jelke Žena od Sultana otkrila zbog čega i dalje KOMUNICIRA sa Vukom Mobom i čemu se nada HAOS U NAJAVI! Otac od repera jasno i glasno otkrio detalje iz braka Ša i Vanje: “Vrijeđala ga je” POTPUNI HIT! Elektra URNEBESNOM čestitkom čestitala rođendan Marku Markoviću! (FOTO) ‘TIM NAŠIH LJEKARA DONIO ODLUKU’ TEODORA BALZAK NAPUŠTA ”ELITU”! Veliki šef poslao hitno saopštenje na adresu Bijele kuće! (VIDEO) ODLUČNA! Aleksandra Mladenović se seli, nećete vjerovati šta je zahtjevala da joj naprave majstori Omaž Milanu Mladenoviću: Konvoj obradio pjesmu “Sarajevo” legendarne grupe TAKI PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ: “To je sve FEJK! Od Bebice i nje NEMA NIŠTA” EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecija BRUTALNO iskrena: „Anita je POKVARENA, koristi Matoru!“ (VIDEO) Ova “seks bomba” iz Holivuda slavi 70. rođendan

SKANDALČINA! Pjevačica kritikovala Anitu i njenu majku! “Ljetos se muvala sa Jocom Stefanovićem”

Objavio: RHT
18/11/2023 6:00 PM

O prevari Anite Stanojlović nad Jovanom Tomić Matorom danima unazad bruji region i jedna je od najaktuelnijih tema.

Foto: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

S tim u vezi, oglasila se i bivša zadrugarka Milica Dugalić, koja je ovom prilikom žestoko oplela po Aniti i njenoj mami Angelini, te je i otkrila da je načula da se Anita tokom ljeta, dok je takođe bila sa Matorom, čula sa poznatim pjevačem, Jocom Stefanovićem.

Nešto mi jave… Evo na primjer, da prokomentarišemo najaktuelnije. Ja sam čula davno da je Anita neko ko juri nekoga sa lovom. S obzirom na to da je njen um plitak i da ne može da svari frajere neke, ona je našla Matoru koja je srčana i koja je prije svega dobar čovjek. Empatija je kod nje vrlo izražena, a onda je to ova podmukla djevojka iz provincije to iskoristila, kao što je mislila da će iskoristi ranije neke druge stvari… Evo na primjer, ja sam čula da se ona ljetos muvala sa Jocom Stefanovićem. I da je tu bilo još svega nečega, da je imala neki zahvat u bolnici jer je doživjela neke druge stvari. Ona će sama reći šta se dešava – istakla je Milica, te je dodala:

Ne vjerujem da se ona u Matoru zaljubila, od odmah mi je djelovalo da je Matora tipovana, prvo, da bi ostala u “Zadruzi”, a onda je muvala čitavo ljeto i živjela na njen račun. Njena mama je inicijator svega, koliko bih ja sada procjenila. Ona je Aniti dala povod, razlog i ideju da dođu u Beograd, da budu blizu javnog mnjenja, ona je mlada…Za dijete?! Šta ih boli uvo što ima dijete – rekla je Milica.

Za sam kraj, ona je dala svoj sud i na temu mogućeg pomirenja Anite i Matore, istićući da ne može da se zakune u Matoru, jer je njoj, kako je rekla, izražena empatija.

Ja u Matoru ne mogu da se zakunem, zbog toga što je kod nje prenaglašena empatija. Ona je toliko dobra i sažaljiva, ko god da je zatražio pomoć od nje, taj je imao. Znamo njenu vezu sa Sanjom Stanković, Sanja je bila kraljica i ostala je za sva vremena. Da li se ona tako ponaša prema Aniti?! Pa ne, ponaša se kao starija sestra – rekla je bivša zadrugarka.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS