calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE?

ŠA BRUTALNO SKOČIO NA STANISLAVA! Neviđeni haos u rijalitiju, na ivici tuče, Maja nasrnula na njega!

Objavio: RHT
22/04/2024 8:20 PM

Ša skočio na Stanislava

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/ Ša skočio na Stanislava

Tokom porodičnog sastanka, Nenad Aleksić Ša ustao je za crnim stolom i počeo da provocira Maju Marinković i Stanislava Krofaka jer su oni nominovali Mionu Jovanović da ide u izolaciju. 

Veliki šef zadao je zadatak da takmičari nađu po tri osobe među njima za koje smatraju da su najneuljudnije, te je Ša pokušao da isprovocira Maju i Stanislava, ali je dobio povratnu. 

Nižu sukobe

Photo: Printscree Youtube/Zadruga Official/Ša skočio na Stanislava

– Dobar dan svima, promašili smo definiciju, malo smo se frljali. Neuljudni su svi oni koji su sujetni, iskompleksirani… Ne znam, svi koji su odabranima izglasali Mionu da ode u izolaciju, sve te osobe su na prvom mjestu neuljudne prema svojim partnerima, treba da prvo počiste za sobom, a ne u tuđe dvorište da gledaju – započeo je Ša, pa nastavio:

– Ko je naveo Mionu… Pomozite mi. Ko je u odabranima? Milica, Teodora i tebe ću da navedem. To su nezadovoljni samim sobom, svojim vezama, pa zaviruju u tuđu, ali opet, bezuspješno! Tako da, ne bih više gušio, možda sam ja pogriješio, ali eto, ja realno komentarišem… Prvo uvrijedite nekog, pa očekujete povratnu, druže! 

– Pa, šta očekuješ? Pričaš da smo nezadovoljnni, jer smo naveli Mionu, naveli smo je, jer je uvrijedila Maju, Milicu, mene, Stanislava je povrijedila, šta očekuješ druže? – odbrusila je Teodora Delić. 

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Evo ti, Majo, recimo, ti pokazuješ nesigurnost, zato što u svakoj anketi pominješ Mionu – nastavio je Aleksić. 

– U Odabranima piše tamo da navedemo ljude sa kojima imate lični konflikt, mi od početka nemamo dobar odnos. Ne mogu da navedem nekoga sa kim sam dobra, a sa njom nisam – uzvratila je Maja. 

-Ali ti nju konstantno navodiš, to pokazuješ da si nesigurna u svog dečka – pričao je Ša. 

– Jao, naš odnos je najnormalniji, bez i jednog konflikta – matirala je Maja Ša. 

– Ti si došao u rijaliti preko nje, ali zbog sebe. Svakako bi došao… Ja imam pravo na svoje mišljenje – provocirao je Ša Stanislava. 

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS