calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

RODITELJI UČESNICE ELITE TUŽILI NENADA ALEKSIĆA ŠA! Mionina majka presjekla, reper i ne sluti šta ga čeka

Objavio: RHT
12/02/2024 4:40 PM

Roditelji aktuelne učesnice Mione Jovanović jasno su joj stavili do znanja da njenu vezu sa Ša ne podržavaju.

Mionina majka je jako razočarana zbog Mionine veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

– Mionini roditelji su očajni, to je i blaga riječ. Stvarno ne mogu da vjeruju šta ih je snašlo, prestali su i da gledaju rijaliti, jer im je mučno da gledaju kako Ša psihički maltretira njihovu kćerku. Njena mama danima plače, nije joj jasno zašto Miona sve to toleriše, to nije ona. Danijela se čak raspitivala kod advokata da li može da tuži Ša za psihičko maltretiranje. Više ne znaju na koji način da joj pomognu, vezane su im ruke dok je ona tamo. Žele da je sklone od Ša što je prije moguće – govori Mionina drugarica, pa dodaje:

– Njena majka će da podnese tužbu, pominjao je neke ljude, Mioninu porodicu i najbliže. Nikada neće dozvoliti da se ta veza nastavi poslije rijaliti. Mislim da je Miona toga svjesna i da ni ne planira da nastavi tu vezu. Čovjeku treba psihijatar, to kako se on ponaša, a u tim godinama, to nije normalno. Mioni se lice izobličilo, treba da mu kaže da nije za nju, naprosto, to je zatvoren prostor, ali treba otvoreno da mu se kaže. Ona je mlada, on joj neće dozvoliti da diše. Njeni će da polude, dok ona ne izađe – završava njena drugarica za “Star”.

Podsjetimo, Ša je nedavno šokirao gledaoce, nakon što je Mioni jasno stavio do znanja šta je čeka ako raskine sa njim.

– To da radiš šta hoćeš, ne može, neću da budem sa tobom, nego ću da lomim noge prvom kom priđeš. Kunem se u brata, u cijelu porodicu, budeš li prišla nekome i pokušala da me napraviš ljubomornim, puca glava tom! Kunem ti se! Samo probaj! To probaj! Svakome kome se budeš obratila, riječ da čujem sa muškarcem, bijem odmah! – urlao je Nenad Aleksić Ša, prijeteći Mioni.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS