calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

PRIJAVE SU U TOKU! “OD ČEGA STE SKOVANI?” Dušica Jakovljević spremna za rijaliti

Objavio: RHT
12/02/2024 4:29 PM

Voditeljica Dušica Jakovljević uveliko se sprema za novi rijaliti show “Život u divljini” u produkciji Hype televizije.

Prijave za novi rijaliti format iz kuhinje Hype produkcije, zatrpale mejl produkcije, budući da mnogi gledaoci žele da budu dio ovog nesvakidašnjeg rijaliti formata, koji će se poprilično razlikovati od svih dosadašnjih.

Za rast Hype televizije i Hype produkcije prepreka ne postoji, pa će na iznenađenje mnogih za potrebe ovog rijalitija, učesnici biti smješteni čak na drugi kontinent!

Od učesnika se očekuje da budu spremni da se bore za pobjedu, ali ne svađom i tučama i skandalima, kako je publika rijaliti formata navikla, već jedinstvom i timskim radom, snalažljivošću i karakternim osobinama koje će kupiti gledaoce i dovesti ih do prvog mjesta.

Dušica Jakovljević ne gubi vrijeme, pa se bacila na posao odmah, a na svom Instagram profilu, pozvala je buduće učesnike novog rijaliti formata da se prijave, budući da je voditeljica spremna za novi rijaliti koji ćete moći da gledate na programu Hype TV. Prijave su u toku, a biraće se samo najbolji i najspremniji!

– Samo da vam javim da sam ja počela da se spremam za “Život u divljini“, a vi? Šta čekate? Prijavite se na mejl rijaliti@hypeproduction.net! Čekamo vas da vidimo od čega ste skovani! – rekla je Dušica na Instagram priči snimajući se iz teretane.

PODSJETIMO:

Podsjetimo, Dušica će sa kolegom Stefanom Usiljaninom voditi ovaj novi rijaliti format u produkciji Hype televizije, a vi ne propustite vašu priliku!

Emitovanje ovog formata nas očekuje u septembru mjesecu, a nagrada za koju se takmičari bore je 100.000 eura. Vaše prijave sa kratkim biografijama možete da šaljete na mail rijaliti@hypeproduction.net Prijave mogu da se šalju do 15.3.2024.godine.

Nakon toga produkcija će izabrati 20 takmičara (12 duevojaka i 8 muškaraca) koji će biti učesnici ovog našeg rijaliti formata. Neka pobjedi najbolji!

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS