calendar

Petak 8. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU: Aleksandra i Car zagrljeni pored novogodišnje jelke Žena od Sultana otkrila zbog čega i dalje KOMUNICIRA sa Vukom Mobom i čemu se nada HAOS U NAJAVI! Otac od repera jasno i glasno otkrio detalje iz braka Ša i Vanje: “Vrijeđala ga je” POTPUNI HIT! Elektra URNEBESNOM čestitkom čestitala rođendan Marku Markoviću! (FOTO) ‘TIM NAŠIH LJEKARA DONIO ODLUKU’ TEODORA BALZAK NAPUŠTA ”ELITU”! Veliki šef poslao hitno saopštenje na adresu Bijele kuće! (VIDEO) ODLUČNA! Aleksandra Mladenović se seli, nećete vjerovati šta je zahtjevala da joj naprave majstori Omaž Milanu Mladenoviću: Konvoj obradio pjesmu “Sarajevo” legendarne grupe TAKI PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ: “To je sve FEJK! Od Bebice i nje NEMA NIŠTA” EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecija BRUTALNO iskrena: „Anita je POKVARENA, koristi Matoru!“ (VIDEO) Ova “seks bomba” iz Holivuda slavi 70. rođendan VELIKI INTERVJU MIROSLAVA ILIĆA PRED KONCERT U ŠTARK ARENI! Pjevač otkrio ko mu je gost, ali i šta je sa duetom koji je želio da snimi OTKRIO DETALJE: Saša Matić OVU STVAR zamjera Prijovićki BOJANA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG IZDAJE: Pavlovićeva progovorila o djevojci koja je čeka napolju! Dnevni horoskop za 8. decembar: Bikovi raznovrsno se hranite, Vodolije pune ste samopouzdanja SVJEŽE RAZVEDENI! ELA DVORNIK mužu uputila oštru poruku: “Gutala sam tvoje fekalije jer ….”! STRES KAO UZROK?! Anđelina Đoli objavila da ima ozbiljan zdravstveni PROBLEM!

RASPALA NA KOMADE ZBOG SNIMAKA: Matora u totalnom rasulu! Anita NE ŽELI priznati sve, Jovana briznula u plač!

Objavio: RHT
17/11/2023 9:59 AM

Sinoć se u Eliti održala emisija “Gledanje snimaka” gdje su učesnici mogli vidjeti kroz šta je sve prošla Jovana Tomić Matora nakon saznanja za Anitinu prevaru, ali i samo suočavanje Matore i Matee. 

Foto: Printscreen Youtube

– Blam me je kada gledam ovde koliko me je blam i koliko mi je mozak ispran. Da Marko nije bio tu ne bih joj povjerovala. Veća budala od mene ne postoji. Nikada nikome nisam toliko vjerovala. Sada kada gledam vidim koliko je sve istina jer je i Anita priznala. Da sam ja bila sama tamo ja bih djevojci možda opalila i šamar. Ovdje izgledam sebi toliko jadno i bijedno. Moj odnos sa Anitom kakav je bio ovdje, takav je bio i napolju. Ja sam branila i Anitinu mamu, a ta smećarka me sada pljuje. Ove emisije su mi pakao. Trudim se da budem hrabra, ali slomi me -rekla je Matora.

– Koji dio iz ovog video klipa ti je najviše zaparao uši? – upitana je.

 Onaj dio sa svadbe, da će joj sve reći kada budu same. Isto ono kada je planirala da ide kod nje u Zagreb. Možda bih joj dala šansu da porazgovara sa mnom ali zašto kada me laže -rekla je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

– Nisam ja nju izdala, a došla je sa stavom kao da sam ja njoj nešto uradila. Ovo što je rekla da sam ja nju molila da demantujemo neke stvari,ona se uplašila zbog svoje vezeJa Telegram nisam imala do momenta kada sam ga zbog svog frizera otvorila. Poslala sam joj poruku da Jovana ima moj Instagram i da mi ne piše. Naša komunikacija nije bila svakodnevna, sa vremena na vreme sam joj se ja javljala da provjerim situaciju. Kada sam joj prestala pisati ona se javila da me pita da li se plašim? -rekla je Anita.

 A taj znak što ste se dogovarale? Slušam je sada i radi mi bijes jer neće da prizna sve -rekla je Matora.

Podsjetimo, Anitina majka jučer je završila u bolnici nakon strašnih optužbi koje su iznešene na njen račun javno od strane njene ćerke i Matore.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS