calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

MIONA PRIZNALA DA JOJ SE ŠA GADI U KREVETU! Reper doživio pomračenje kada je čuo istinu

Objavio: RHT
17/12/2023 2:30 PM

Rijaliti učesnici Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša od kad su ušli u vezi, ne smiruju turbulencije, a svađe među njima su sve češće.

Naime, tokom jučerašnjeg dana ušli su u novu raspravu koja je dovela do toga da je reper želio da napusti rijaliti, pa je lupao na kapiju.

Ipak, odlučili su da porazgovaraju i smire strasti, a zaključili su da oboje žele samo mir u odnosu.

 Da li sam ja započela ili ti? Odvratno mi je kada legnemo u krevet i krene dva sata rasprave – rekla je Miona.

– Kažem ti, nebitno mi je ko je krenuo, ali ako smo u vezi, treba da budemo jedno uz drugo i da se držimo – rekao je Ša.

 –Nisi uz mene, oni pričaju sve i svašta o meni, a ti nisi uz mene. Ponašaš se kao Miljana, treba da te bude sramota…Kažem ti pusti me, ti mi zvocaš nad glavom – rekla je Miona. 

 Hoću mir, da budemo normalni – rekao je Ša.

– Ja ti kažem pusti me da se smirim, ti mi dobacuješ, smrad si prema meni – urlala je Miona.

– Jedini razlog što sam ovdje je zato što mi je lijepo s tobom. Njih boli kur*ina za nas, moraš to da razumiješ, ženo, ponovo sam ušao u crveno, ne mogu tako, hoću da ti i ja, samo ti i ja budemo normalni, niko više, meni je lijepo sa tobom – rekao je Ša.

 Zašto me nisi pustio samo pola sata da mi se ne obraćaš? – upitala je Miona.

 U crvenom sam, ženo – ponavljao je Ša.

Podsjetimo, nakon što je ozvaničila vezu sa oženjenim reperom, Mionu je dečko javno ostavio, te priznao da je uplovio u odnos sa drugom djevojkom. 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS