calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

Anita osula paljbu po Kačavendi, Anđelo ludi: Nisam ja uličarski rang!

Objavio: RHT
02/02/2024 7:20 PM

Prilikom gledanja snimaka, krenula je raspravaizmeđu Anite Stanojlović, Anđela Rankovića i Milene Kačavende, zbog Mileninog komentarisanja Anđela.

-Može da priča šta hće, može majka da mi bude, a ja takve žene ne gledam na taj način. Kada kažem da djevojke mogu biti začjubljene u mene, ne mislim na nju. Ona ne bi trebala da razmišlja o muškarcu koji je mlađi od nje 20 – 25 godina – rekao je Anđelo.

-Ona ne voli sebe da bi voljela druge, tako da nemam šta da kažem – rekla je Anita.

-O rangovima mislim od početka, nisam mijenjala mišljenje – rekla je Milena.

-Ja nisam taj uličarski rang – rekla je Anita.

-S obzirom da ona može da kaže žvalavi, onda ni ona ne bi trebala da se vrijeđa, kada neke druge osobe nju uvrijede. Kaže da je njeno vrijeđanje parafraziranje, a ona uvrede od drugih smatra prijetnjama. Kada nekog uvrijedi, može da očekuje isto – rekao je Anđelo.

-Preslaba je žena, nikada ne da advekatan odgovor nikada. Uvijek bježi sa teme – rekao je Ša.

-Ja sam za parafraziranje rekla za psovke ni za šta drugo – rekla je Milena-

-Te fore su iz 2000- te godine. Biće prolazna faza koja će biti upamćena da je prodala najboljeg prijatelja. Ja kad legnem da spavam ja znam da nikom ništa nisam loše uradio — rekao je Ša.

-Mislim da Milena parafraziranje koristi za prijetnje, a ne za psovke – rekao je Anđelo.

-Šta znači je*aću ti sve po spisku – rekla je Kačvenda.

-Neko bije po kući već dvije sezone, a sad glumi žrtvu – rekla je Matora.

-Nisi ni ti baš naivna – rekla je Matora.

-Niti si neko mu*o niti bilo šta – rekao je Ša.

-Ja to pričam, ako je Mileni psovka parafrazirati, zašto je to nekome psovka onda – rekla je Anđela.

-Ti si baš pametan, hajde objasni mi – rekla je Milena Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS