calendar

Utorak 23. Jul, 2023

ANITA JAVNO RASKRINKANA: Stanojlovićeva flertovala sa drugom, sve vrijeme Matoroj radila iza leđa!

Objavio: RHT
31/10/2023 3:00 PM

Učesnica Elite i Matorina supruga, Anita Stanojlović, juče je izabrana za ovonedjeljnog vođu, a njena raspodjela budžeta napravila je haos u Bijeloj kući. 

Naime, Stanojlovićeva je žestoko napljuvala Nikolu Jovanovića Predsjednika u šta se umiješala Bojana Pavlović, koja je odlučila da pred svima prizna kakve signale je dobijala od Anite i to sve dok je Jovana Tomić Matora bila pored nje. 

Anita i Matora mislile su da im je Bojana prijetnja za brak, dok je ona otkrila da je Anita često gledala u nju dok je sjedila pored supruge, ali da joj nije privlačna.

– Kada nekoga komentarišeš moraš da uzmeš odnose od početka. Mi kad smo ušle u Elitu ti si mislila da sam ja prijetnja po vaš brak i provocirala me, zato sam rekla da si priglupa. Malo sam stvari rekla i tek ću da pričam. Itekako si me gledala. Ne interesuješ me i nisi mi interesantna. Ja da sam htjela nakačila bih se na vas, dala sam vam šansu da me upoznate jer nisam loša osoba. Je**ga ne sviđaš mi se i nisi mi privlačna – govorila je Bojana, a Milena Kačavenda je imala potrebu da par puta dobaci Bojani jer ju je nerviralo sve što je iznijela na račun Anite. 

Podsjetimo, Bojana Pavlović na korak je do ozvaničenja veze sa Anđelom Šparavalo, a juče su tokom ranij jutarnjih sati razmjenjivale nježnosti pod jorganom. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS