calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

Vanja Ignjatović otkrila sve detalje i javno pita Sha za ovo? Haos nastaje nakon ovih dokaza?BILA SAM ŽRTVA!

Objavio: RHT
24/08/2024 8:30 PM

Vanja Ignjatović otkrila sve detalje

Vanja Ignjatović odlučila je da otvori dušu i otkrije sve detalje koji su do sada bili skrivani. U emotivnom izlaganju, Vanja je javno postavila pitanje reperu Sha, što je izazvalo pravi haos na društvenim mrežama. Naime, Vanja je objavila niz dokaza koji, prema njenim riječima, potvrđuju njenu verziju događaja, a u centru pažnje je tvrdnja da je bila žrtva manipulacije i emotivnog zlostavljanja.

Vanja Ignjatović otkrila sve detalje/Foto: Hype

„Bila sam žrtva, i više ne mogu da ćutim! Sha, vrijeme je da objasniš sve ovo što se desilo,“ rekla je Vanja u izjavi koja je izazvala brojne reakcije. Mnogi su stali na njenu stranu, dok se drugi pitaju šta je stvarna istina iza ove priče.

Očekuje se da će Sha ubrzo odgovoriti na ove optužbe, dok mediji i fanovi sa nestrpljenjem prate razvoj situacije, koja prijeti da postane još veći skandal na javnoj sceni. Šta je još izjavila pogledajte u nastavku:

Čitajte i PREPISKA JELENE I IVANA:“Jelena, pitam te još jednom, da li shvataš da nemam dinara, nemam toalet papir, lijek, nemam ništa” ŠOK! (FOTO)

Haos nakon razvoda Ivana Marinkovića i Jelene Marinković ne prestaje. Da stvar bude još gora, sada su isplivale i njihove prepiske, koje su, sudeći po porukama, nastale tokom jučerašnjeg dana.

Na društvenoj mreži Instagram, Marko Đedović objavio je niz poruka između Ivana i Jelene. U njima Ivan ističe kako nema ni dinara, a od nje traži pozajmicu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS