calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom!

MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati!

Objavio: RHT
30/06/2024 11:30 AM

Miona ga uhvatila! Nije se mogla obuzdati

Juče se u rijalitiju održala svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Miona ga uhvatila! Nije se mogla obuzdati/Foto: printscreen

Nakon prvog dijela veselja, učesnici su otišli u spavaću sobu kako bi se odmorili i kasnije nastavili sa vjenčanjem i žurkom.

Miona se raskomotila i legla pored Ša, a ono što je uradila nakon toga šokiralo je sve gledaoce.

Naime, Jovanovićeva je u jednom trenutku zavukla ruku u Nenadovo međunožje, a kamere su zabilježile ovaj trenutak.

Foto: printscreen

Nakon što je neko vrijeme rukom dirala njegov spolni organ, Ša je u jednom trenutku sklonio njenu ruku.

Stanislav imao akciju sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša

Stanislav je otkrio sve detalje odnosa sa Vanjom, Nenadovom bivšom ženom, te je i priznao da ga je ona čekala da izađe iz rijalitija.

-Pa čuli smo se, povremeno. Nisam bio ni sa jednom osobom napolju, prije ulaska smo se opet čuli. Ja nisam htio neku vezu na daljinu, mi smo imali dogovor, rekla je da će me čekati kad izađem. Dan prije ulaska sam našao djevojku u Beogradu. Jedna ženska mi šalje poruku, ja vidim ona je lijepa onako, ali ništa vau. Ona došla u Zagreb i šalje mi poruku da dođem u kafić, ona mene zove da se vidimo sutra.

Poslala mi je poruku

Ja zaboravim na nju, kad sam trebao da uđem u rijaliti poslala mi je poruku. Rekao sam da se možemo vidjeti ako dođe u Zagreb. Ona meni kaže dolazim. Ja šokiran, mi otišli na piće i nakon nekih dva sata kao u autu se poljubili. Ona meni kaže ja tebe čekam, ja sam ušao kao slobodan. Bio sam u Novom Sadu, išao sam sa djevojkom, ali ne sa Vanjom. Trebali smo se vidjeti, ali nismo. Ona je mogla da uđe u rijaliti da je htjela – rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS