calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

Anita osula paljbu po Kačavendi, Anđelo ludi: Nisam ja uličarski rang!

Objavio: RHT
02/02/2024 7:20 PM

Prilikom gledanja snimaka, krenula je raspravaizmeđu Anite Stanojlović, Anđela Rankovića i Milene Kačavende, zbog Mileninog komentarisanja Anđela.

-Može da priča šta hće, može majka da mi bude, a ja takve žene ne gledam na taj način. Kada kažem da djevojke mogu biti začjubljene u mene, ne mislim na nju. Ona ne bi trebala da razmišlja o muškarcu koji je mlađi od nje 20 – 25 godina – rekao je Anđelo.

-Ona ne voli sebe da bi voljela druge, tako da nemam šta da kažem – rekla je Anita.

-O rangovima mislim od početka, nisam mijenjala mišljenje – rekla je Milena.

-Ja nisam taj uličarski rang – rekla je Anita.

-S obzirom da ona može da kaže žvalavi, onda ni ona ne bi trebala da se vrijeđa, kada neke druge osobe nju uvrijede. Kaže da je njeno vrijeđanje parafraziranje, a ona uvrede od drugih smatra prijetnjama. Kada nekog uvrijedi, može da očekuje isto – rekao je Anđelo.

-Preslaba je žena, nikada ne da advekatan odgovor nikada. Uvijek bježi sa teme – rekao je Ša.

-Ja sam za parafraziranje rekla za psovke ni za šta drugo – rekla je Milena-

-Te fore su iz 2000- te godine. Biće prolazna faza koja će biti upamćena da je prodala najboljeg prijatelja. Ja kad legnem da spavam ja znam da nikom ništa nisam loše uradio — rekao je Ša.

-Mislim da Milena parafraziranje koristi za prijetnje, a ne za psovke – rekao je Anđelo.

-Šta znači je*aću ti sve po spisku – rekla je Kačvenda.

-Neko bije po kući već dvije sezone, a sad glumi žrtvu – rekla je Matora.

-Nisi ni ti baš naivna – rekla je Matora.

-Niti si neko mu*o niti bilo šta – rekao je Ša.

-Ja to pričam, ako je Mileni psovka parafrazirati, zašto je to nekome psovka onda – rekla je Anđela.

-Ti si baš pametan, hajde objasni mi – rekla je Milena Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS