calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma

MIONA PRIZNALA DA JOJ SE ŠA GADI U KREVETU! Reper doživio pomračenje kada je čuo istinu

Objavio: RHT
17/12/2023 2:30 PM

Rijaliti učesnici Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša od kad su ušli u vezi, ne smiruju turbulencije, a svađe među njima su sve češće.

Naime, tokom jučerašnjeg dana ušli su u novu raspravu koja je dovela do toga da je reper želio da napusti rijaliti, pa je lupao na kapiju.

Ipak, odlučili su da porazgovaraju i smire strasti, a zaključili su da oboje žele samo mir u odnosu.

 Da li sam ja započela ili ti? Odvratno mi je kada legnemo u krevet i krene dva sata rasprave – rekla je Miona.

– Kažem ti, nebitno mi je ko je krenuo, ali ako smo u vezi, treba da budemo jedno uz drugo i da se držimo – rekao je Ša.

 –Nisi uz mene, oni pričaju sve i svašta o meni, a ti nisi uz mene. Ponašaš se kao Miljana, treba da te bude sramota…Kažem ti pusti me, ti mi zvocaš nad glavom – rekla je Miona. 

 Hoću mir, da budemo normalni – rekao je Ša.

– Ja ti kažem pusti me da se smirim, ti mi dobacuješ, smrad si prema meni – urlala je Miona.

– Jedini razlog što sam ovdje je zato što mi je lijepo s tobom. Njih boli kur*ina za nas, moraš to da razumiješ, ženo, ponovo sam ušao u crveno, ne mogu tako, hoću da ti i ja, samo ti i ja budemo normalni, niko više, meni je lijepo sa tobom – rekao je Ša.

 Zašto me nisi pustio samo pola sata da mi se ne obraćaš? – upitala je Miona.

 U crvenom sam, ženo – ponavljao je Ša.

Podsjetimo, nakon što je ozvaničila vezu sa oženjenim reperom, Mionu je dečko javno ostavio, te priznao da je uplovio u odnos sa drugom djevojkom. 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS