calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma

SRAMOTA ME JE DA DEČKA JURIM KAO MILJANU KULIĆ: Ša otkrio joj da je glavni problem Mionin bivši dečko(VIDEO)

Objavio: RHT
16/12/2023 8:00 PM

Miona Jovanović nastavila je raspravu i sukob sa Nenadom Aleksićem Ša o njihovom odnosu i problemima koje imaju.

Tebe ne radi mir, tebe radi cirkus – rekla je Miona.

Nemoj nikada da mi spominješ dečka, je l’ to okej – rekao je Ša.

Od jutros se ne radi o dečku…Hajde reci kad si mu*o. Nije riješeno – rekla je Miona.
-Valjda će biti riješeno…Kada spomeneš, ja se smorim – rekao je Ša.

To su stvari koje su ispoštovane, koga ti čekaš?! Kupaš se i pereš veš, sram te bilo, folirantu – rekla je Miona.

Ja vidim da ne možeš da ispoštuješ neke stvari.. – rekao je Ša.

Reci, nemoj da si pi**a, naglas reci. Je l’ te nije sramota što si lupao na kapiju?! Ponašaš se kao ko, koga smo vidjeli da lupa?! – rekla je Miona.

Budi okej, ja sam okej – rekao je Ša.

-Pitam te, od koga si to vidio to ponašanje. Mene je sramota. Vidim ja šta ti radiš, ti sa Aneli pod ruku i ćao – ponavljala je Miona.

Misliš li da bi Aneli spomenula bivšeg?! Ne bi bili zajedno – rekao je Ša.

-Pa ti budi sa Aneli onda koja neće spominjati. Ti ponovo pričaš o bivšem dečku…Ti si takav zbog situacije iz kuće, se**š…Sramota me je da svog dečka jurim u sedam ujutru kao Miljanu Kulić – rekla je Miona.

Mene je sramota da ja imam devojku i da za neke stvari za koje smo se dogovorili pre 10 dana, opet ponavlja – rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS