calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi

URLA NA SAV GLAS! Ša doživio pomračenje i slom živaca! Mioni uputio teške riječi

Objavio: RHT
14/03/2024 3:40 PM

Vrišti i urla!

Nenad Aleksić Ša, svakodnevno u rijalitiju doživljava nervne slomove i napade ljubomore. Naime, on je jučer u raspravi sa partnericom Mionom, započeo svađu, te je doživio i emotivni slom živaca i uputio teške riječi.

ŠA DOŽIVIO POMRAČENjE!


Miona, izludjećeš me! Branim je ovdje sve vrijeme, a sad sve pada u vodu. Slušaš pi*ku ovu matoru (Miću)! Što mi radiš sve ovo? – vikao je Ša.

Bezobrazan si, Ša. Maločas se nisi ponašao kako treba. nemoj da me braniš ako ćeš da mi prebacuješ. Pi*aš po meni, sram te, bre, bilo – vikala je Miona.

Kad si ti mene ikad odbranila? Kako tebe nije sramota? – nastavio je reper da vileni po imanju.

Molim?! Ja nisam? Misliš da je meni lako? Što ti znači sve ovo? – kazala je Miona, vidno uznemirena.

Kako ti nije samo jasno? Ne mogu sve ovo, je*ote, ne mogu! Trudim se, ali ne mogu – vikao se Aleksić.

Sram te bilo jer govoriš da te nikada nisam odbranila – odbrusila je Jovanovićeva.

Ja pričam istinu ovdje! Ne mogu da vjerujem da ti ovo sve radiš – rekao je Ša bijesno.

Ne mogu sad da te mazim i grlim dok sam ljuta. Razumi me – istakla je Miona.

Podsjetimo, Nenad Aleksić Ša podivljao je kada je čuo da gledatelji smatraju da je on nepodnošljiv jer ni jedna veza ne može da mu uspije.

– Pjesmu hoćemo da čujemo kao pjesmu, ja neću da je tražim, ona neće da je traži. Ne nervira me kada igra, neću da prebacujem loptu na nju da bih sebe prao. Ja se ponašam presavršeno prema ovoj djevojci. Nisam naporan, nisam trudbenik, ja sam presavršen prema njoj – rekao je Ša.

Ja spomenem stranu pjevačicu, to je opći problem – rekao je Ša.

Nije problem, samo sam rekla da mi se ne sviđa da moj dečko tako priča – rekla je Miona.

Ja se uvijek složim da sam imao traume, ali sada apsolutno, danima sam top i savršen – rekao je Aleksić.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/hypetv.rs/A.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS