calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO)

ŠOKANTNE UVREDE! Anita PREBACILA Bojani da je SIROČE, nastao muk u rijalitiju!

Objavio: RHT
27/02/2024 5:20 PM

Šokantne uvrede!

Tokom sinoćnje emisije, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su, zajedničkim snagama, napali Bojanu Pavlović.

Ona je od samog početka imala sukob sa njima, te je sada sve dostiglo vrhunac.

Međutim, Anita je totalno izgubila kompas tokom svađe. Ona je Bojani spomenula tešku porodičnu i životnu priču, zbog čega ju je publika žestoko osudila.

FOTO: Printscreen, Šokantne uvrede

Naime, kada joj je Bojana spomenula familiju i porodične odnose. Anita je podsjetila Pavlovićevu da ona porodicu ni nema, pa ju je nazvala monstrumom:

– Baš fina jedna familija – govorila je Bojana.

– Ti ni nemaš familiju, monstrume – poručila je Anita Bojani.

Podsjetimo, Bojana je ispričala kako je njena baba ubila njenog oca, kao i da je njen deda pokušao da napastvuje njenu sestru. 

NJENA BABA UBILA OCA

– Tako je rečeno. Imam još dvije sestre sa kojima nisam u kontaktu. Imale smo i mlađeg brata koji je misteriozno umro i ne znamo kako. Kad se to desilo niko nas od rodbine nije htio i dali su nas u Suboticu u dom.

Sa 3 godine prebacili su nas u Kamenicu i tamo nas je žena koja nas je rodila obilazila i mene je ukrala sa 6 godina, tako da sam ja negdje u vrijeme bombardovanja neko vrijeme provela sa njom.

To je žena koja nam je uništila živote. Država je njoj nudila stan i novčanu pomoć da nas zadrži i ona nije htjela. Jako sam brzo stala na noge i ko je toj ženi pokušao da pomogne i ona je mene – ispričala je ona kroz suze, pa nastavila:

– Žena koja me uzela, ona me iskorištavala kao sredstvo za novac da bi dobijala od drugih ljudi sa kojima je bila, ja sam u šestoj godini svašta vidjela, po pet dana me ostavljala samu.

Photo: Ata images

-Ja sam sa šest godina naučila da kuham grah, stalno sam viđala druge ljude u kući, stalno smo se selili, vodila me u zatvor gde je bila njena majka koja je proglašena ubicom, meni je baba rekla.

-Bila sam mala, da ona to nije uradila, da kad porastemo da je ne krivimo. To moje sestre ne znaju, one su sumnjale kroz život da baba nije uradila, ja to nisam htjela dalje da isptitujem jer je to bilo jako davno.

Šokantne uvrede!

-Bila sam na fakultetu, ona je došla u Novi Sad da se približi nama. Našla je nekog čovjeka preko Fejsbuka, njega je opljačkala, nije imala gde da ide.

-Ja sam joj iznajmila stan kupila joj sve namirnice. Ona je iz tog stana pobjegla, više nikada nisam htjela da se čujem sa njom.

-Prije godinu i nešto dana, dok sam bila u kontaktu sa sestrom. Javila mi je da je žena koja je nas rodila jako loše i da je u bolnici i da treba svakog časa da umre.

-Ja sam neko ko nije otišao u bolnicu, neko ko nije otišao na sahranu. Na sahrani je bilo 3 ljudi. Moja sestra i njena djeca, i pop, umrla je sama, nisam otišla na sahranu. Otišla sam posle sa sestrom na groblje.

–Nisam stajala ispred njenog groba nego ispred bratovog koji je imao nepunih godinu dana, iza toga postoji misterija, postoji mogućnost da ga nije htela hraniti. Da je tako umro.

–Druga misterija je da je došao sa nama u Suboticu, njena priča kada sam je pitala za našeg brata rekla je da je pao iz kolijevke.

– Mi smo upoznali neki dio rodbine jako zle ljude, moja sestra je htjela da sazna više ja nisam, ali me vukla sa sobom. Ja potičem iz bogate porodice koju je moj otac rastavio. Moj otac je imao problem sa alkoholom. Sve je prodao.

–Bio je neko ko je maltretirao sve po kući, tjerao je svog oca i brata iz kuće. Žena koja je mene rodila je sjekla prste na nogama jer se smrzao, našem dedi, kad ga je otac izbacio – rekla je Bojana.

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS