calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi? “ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!? NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah STANIJA POKAZALA ŠTA ZNA! Starleta objavila snimak iz teretane, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO) NOVI MEDIJSKI RAT! NAKON RIJALITIJA OPET RIJALITI! ASMIN OPLEO PO ANELINOJ CIMERKI: “Ta bi d**e prodala, a ne vrijedi 50 eurića!” Za dva mjeseca ljetnih vrućina: Rijeke i jezera u BiH odnijele 14 života Osman Karić se otvorio o rijaliti takmičarima: Šta je rekao za Šaviju? SLOBODA MIĆALOVIĆ NA LJETOVANJE DALA HILJADE EURA! Jedna noć ovdje košta 700 eura, a ova destinacija je brutalna! Kako vas automehaničari varaju: Koriste lukav trik

ŠOK SITUACIJA: Ivan Marinković BRUTALNO izvrijeđao Zoricu Marković! Nije mu ostala dužna!

Objavio: RHT
19/12/2023 10:00 PM

Nakon što je bivši cimer Ivan Marinković javno reagovao na Zoricine izjave o njihovom odnosu, mediji su kontaktirali Zoricu Marković kako bi čuli njen odgovor na prozivke.

Foto: Printscreen Instagram/hype ilustracija

Ivan Marinković je u svojoj poruci na Pink.rs prozvao Zoricu, nazivajući je “babo glavatom” i iznoseći niz optužbi. Međutim, Zorica Marković odlučila je sačuvati hladnu glavu u ovoj situaciji.

“Ko to beše, podsetite me ko to beše?! Nemam vremena, ne bavim se jadnicima. Idem dalje, rijaliti je završen, imam svoje prijatelje, imam posao, kafanu… Ne dotiču me uvrede tog čovjeka,” izjavila je Zorica za Alo! portal.

Foto: Hypetv

Na pitanje o Ivanovim tvrdnjama o otvaranju kafane, Markovićeva je sarkastično odgovorila:

“Šta se sad on brine za Anu, ha-ha-ha! Smiješan mi je. Ana i ja se čujemo povremeno, dobre smo, evo baš smo se jučer čule.”

Zorica zaključuje odgovor izjavom da ne želi gubiti vrijeme na negativnosti i da se fokusira na svoje pozitivne aspekte života, te je poželjela čitaocima sretne predstojeće praznike.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo/Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS