calendar

Nedelja 3. Novembar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Novi snimak otkrio ključni detalj tragedije u Novom Sadu RADOSNE VIJESTI: MAJA MARINKOVIĆ TRUDNA SA FILIPOM! “Poslala mi je TEST” evo kada je TERMIN Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Jarac nezadovoljan “TO MARIJA, TO KARMA!” Majka Aneli Ahmić urnisala Kulićke nakon Miljanine navodne vrele akcije sa ženom! OTKRIVENO SA KIM SPAVA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Objavila fotografiju iz kreveta (FOTO) Možete li pronaći patkicu među hrpom kamenčića? Posjedujete li savršenu moć zapažanja? ANĐELA ZATEKLA GASTOZA SA CIMERKOM! Nakon njene reakcije zanijemio – ovome se nije nadao! Ljubavnica i supruga se ‘dopisivale’ preko Porschea, pa ga uništile: Reći ću mužu ku**etino! “UNIŠTIĆU GA, BILI SMO U OZBILJNOJ VEZI!” Maja brutalno o Filipu – iznijela sav prljav veš! EVO ČIME GA UCJENJUJE FORMULA 1 Verstappen ponovo kažnjen ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Nisam sluškinja, ja sam vrijedna majka i Elmetu najvrjednija na dunjaluku (VIDEO) Zamijenio otrovnu biljku za šafran! U bolnici je u teškom stanju Senad Hadžifejzović: Bosanski zatvorenici među kojima i političari mogu dobro da se napuše u holandskim zatvorima Ponosan sam što sam imao priliku da budem predstavnik svoje države! Aleksej Mirković dobio svjetsko priznanje! VELIKI KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR Kome se otvaraju nove prilike, ali i nagrade MAJI STIGLE VIJESTI IZ BOLNICE! Ljekari joj jedva saopštili OVO! ALARMANTNO STANJE

SLADOLED SA UKUSOM KEČAPA I PASULJA: Ovi ukusi su hit u Londonu

Objavio: RHT
08/11/2022 11:00 PM

Širom sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od onog sa ukusom sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji kao i kornet u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na onaj sa ukusom pasulja.

Foto: Flipside / ImageSource / Profimedia

Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim hajnc majoneza i kečapa tu je i ukus pečenog pasulja.

Foto: Andrea Bakacs / ImageSource / Profimedia

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.

Jedan od najtraženijih je, kako mediji navode, ukus Hajncovog pečenog pasulja, čuvenih „Kveker“ ovsenih pahuljica, čaja…

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS