calendar

Nedelja 27. April, 2025

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ POSLAO CVIJEĆE LEONTINI, ONA GA BACILA U KORPU ZA SMEĆE: Saša Mirković otkrio detalje odnosa o kom su svi PRIČALI PROVOKATIVNA FOTKA KAJE OSTOJIĆ ZAPALILA MREŽE: Bujne grudi ISPADAJU iz topa, od vreline sve se TOPI! Sarajevo i Željezničar danas igraju derbi koji može odlučiti putnika u Evropu VRELA JELISAVETA OD KOJE ZASTAJE DAH! Bujne grudi kipe, a minić sve otkrio, mreže GORE Đoković najavio kraj velike karijere: Možda posljednji put igram u Madridu Gigi Hadid pokrenula glasine o zarukama s Bradleyjem Cooperom: Jedan detalj zaintrigirao fanove MAJA MARIJANA BRIZNULA U PLAČ: “Uplašila sam se! Znala sam da ćeš da me ras*omadaš!” DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 27. APRIL! Bikovi će iritirati svog PARTNERA, a evo koji ZNAK ne smije nikako da ulazi u SUKOBE Knez otkrio gdje je nestala Ksenija: Sada je u nekoj čudnoj fazi LETI PERJE: Milovan iznio tvrdnju na račun Aleksandrinog odnosa sa bivšim mužem, pa istakao da ju je trijezn*o ispred restorana! Filip Car BRUTALNO URNISAO Ljubu Pantović, izrevoltiran zbog njenog mišljenja: “Egzotična baka…” Branka šokirala učesnike svojim po*anim jezikom i obraćanjem Eni, Ivanija žestoko potkačila Kordu i Anu! Gastozov drug hitno reagovao nakon njegovog rata s Pejom: Nisi veći čovjek ako se hvališ maminom i tatinom imovinom! EVO GDJE ĆE SE SNIMATI “HYPE ZVEZDE”! Saša Mirković otvorio vrata novog studija – koristiće i za OVAJ PROJEKAT (VIDEO) HYPE turistička patrola u Abu Dabiju – Cijene NIŽE od onih na CRNOGORSKOM i HRVATSKOM primorju “IZAŠAO NA SAHRANU, A ZVAO MENE U GRAD” Učesnik rijalitija potpuno raskrinkao Kordu, isplivale sve PREPISKE! (FOTO)

SLADOLED SA UKUSOM KEČAPA I PASULJA: Ovi ukusi su hit u Londonu

Objavio: RHT
08/11/2022 11:00 PM

Širom sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od onog sa ukusom sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji kao i kornet u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na onaj sa ukusom pasulja.

Foto: Flipside / ImageSource / Profimedia

Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim hajnc majoneza i kečapa tu je i ukus pečenog pasulja.

Foto: Andrea Bakacs / ImageSource / Profimedia

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.

Jedan od najtraženijih je, kako mediji navode, ukus Hajncovog pečenog pasulja, čuvenih „Kveker“ ovsenih pahuljica, čaja…

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Ostavite komentar

Obavezna polja su označena sa * Vaša adresa neće biti vidljiva drugim korisnicima.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS