calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju” MARKO I DIVNA DNK U PROBLEMU! Memo Haljevac MIROTVORAC u ovoj drami! Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MJESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) “Dečko me PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na dijelove! (FOTO) UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

SIN ME JE IZUJEDAO, PLAKALA SAM OD BOLOVA! Stravična Anđelova izjava za Anitinog sina, SKANDAL

Objavio: RHT
20/02/2024 9:40 PM

Sin me je izujedao!

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković razgovarali su na garnituri u kući Odabranih.

Njoj je bilo jako dosadno, pa ga je sve vrijeme začičkivala, a on nije bio u najboljem raspoloženju za takve šale.

U jednom trenutku on joj je poručio da po njenom ponašanju uopšte nije ni čudno što je njen sin Aleksej nenormalan, o čemu mu je po svemu sudeći ona pričala. 

Sin me je izujedao!/ Foto: Anita Stanojlović i Anđelo Ranković/ Printscreen

– Je l’ mogu da vidim šta imaš u džepu? – upitala je Anita i počela da se otima oko Anđelove jakne.

– Nije ni čudo što Aleksej nije normalan – dodao je Ranković. 

– Normalan je kao ja. Znaš kako je on mene izujedao kad sam izašla iz šestice. To je radio jer se uželio. Ja sam plakala jer me je boljelo, ali znam da se uželio. Neka ga, neka radi šta hoće – objašnjavala je Stanojlović. 

Podsjećamo, učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, nedavno su se mazili  na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmijali cimere pričom o djeci.

Lijepa i pametna

Oni su rekli da bi im nasljednici bili pametni na Anitu, a lijepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

– Naša djeca bi bila lijepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lijepa djeca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lijepa i pametna na mene – pričala je Anita, dok se Anđelo smijao. 

Cijeli razgovor su čuli njihovi cimeri u spavaćoj sobi, pa su se smijali naglas dok su se razbuđivali.

Inače, oni su nastupili zajedno na Elitoviziji, a Kija Kockar, koja se našla u žiriju rekla je da je sigurna kako Anita nikada nije ni voljela žene, te i da je sada pokazala svoju pravu seksualnu orijentaciju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS