calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Savo Perović progovorio o nestašlucima mame Blondi: “Molio sam je da se ne otvara profil na Onlifansu”

Objavio: RHT
11/02/2024 3:30 PM

Javnosti je poznato da je Suzana Perović Blondi, majka pjevača i nekadašnjeg zadrugara, Save Perovića, otvorila profil na sajtu za odrasle.

Savo je za “Alo!” svojevremeno ispričao kako se protivi majčinoj odluci.

– Moja majka je u javnost dospjela zbog svoje energije i pojave. Ona je realno rođena da bude mim, za***ancija i sprdnja za ljude. Ona uživa u tome i nikada ne miruje, jer ona je stvarno takva. Shvatila je da narod voli budale i shodno tome se ponaša – započeo je Savo i dodao:

– Život sa takvom majkom nije bio težak. To zna da bude naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvijek izborila osmijehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Uprkos tome što se skida, pjeva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je da eksplodira. Ona bi voljela u rijaliti, ali ja ne bih volio i smirio sam je da mi sada ne vuče fokus sa moje priče – kazao je i otkrio šokantnu anegdotu koju je imao sa mamom.

– Blondi je željela da ima i “Onlifens”, ali sam je molio da ne radi to. Onda sam razmislio da se već skida na Instagramu i stvarno sam se pitao zašto to ne bi naplaćivala. Naravno da ne bih volio da moja majka bude skroz gola, ali ako se već slika u kupaćem kostimu i tangama, zašto to ne bi radila na specijalizovanoj platformi?! Ako smatra da je to za nju dobro, ja nemam ništa protiv. Ona je mene rodila i ja ne mogu da joj komandujem šta će da radi u svom životu – rekao je tada Savo.

– Od Zadruge sam dobio prepoznatljivost, a to sam i hteio. Nemam etiketu rijaliti igrača, jer sam tamo bio iskren. Ne smeta mi kada neko kaže: „To je onaj iz Zadruge“. Tamo sam zaradio novac. Za 10 mjeseci sam zaradio između 10.000 i 20.000 eura, isti novac za isto vrijeme zaradim i kada pjevam, a ovdje sam sve dobio na gomili – rekao je pjevač za “Alo!”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS