calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

“NE POGAĐA ME ONO ŠTO SE PIŠE, JER TO NIJE ISTINA! PITAJTE MELINU SVE ŠTO VAS ZANIMA”: Haris Džinović progovorio o razvodu

Objavio: RHT
11/02/2024 3:29 PM

Haris Džinović nakon što je nedjeljama glavna tema medija zbog razvoda sa svojom sada već bivšom suprugom Melinom Džinović, stao je pred kamere i progovorio o situaciji u kojoj se trenutno nalazi.

Pjevač je prvo govorio o svojim pjesmama, da je aktuelniji nego ikada, a da ne zna zašto je to tako, a otkrio je i da dueta u njegovoj daljoj karijeri neće biti.

Nakon toga voditelj emisije “Premijera vikend specijal” pitao je Harisa kako komentariše to što je njegova kćerka vrlo zanimljiva medijima na šta je on odgovorio da nema problem sa tim i da ako se sviđa medijima da treba to da nastavi da radi. Nakon toga išlo je famozno pitanje vezano za njegov bračni status na šta je pjevač dao kratak odgovor:

– Ne želim da pričam o tome. Nema smisla da me pitate za moje privatne stvari. Zvali su me mnogi ali ja to neću da komentarišem. Ne razgovaram sa svojom djecom o ovoj situaciji a ni sa Melinom, pitajte njih sve što vas zanima. Ja ništa ne znam i mene ne pogađa ništa. – rekao je Džinović u emisiji “Premijera vikend specijal.

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS