calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Konačno vidimo dečka Meline Džinović? Pojavila se privatna fotografija, njena kćerka riješila da je razotkrije Astro Goca: Miljanu čeka ogromna nesreća? ANELI I GASTOZ IDU DO KRAJA! Puno suza čeka SHA, a Stanislav? HYPE OTKRIVA: Ko je pjevačica pod maskom u koju je zaljubljen ovaj rijaliti igrač? “ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićka JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona TUGA DO NEBA! Iznenada UMRO srbijanski muzičar Nova pjesma Massima Savića prkosi baksuznom datumu FATIMA ZAPRIJETILA! Moraš i moje ime pominjati, da ne bi ZAVRŠIO U ČORBI “MAJKA MI JE POSLALA PORUKU “JESI ŽIV?” Gastoz o pokojnoj majci “Od njene smrti sam se potpuno promijenio” Dženifer Lopez uklonila tetovažu posvećenu Benu Afleku ODROBIJAO 161 MILION EURA: ŠOKANTNO PREDSTAVLJANJE RIJALITI TAKMIČARA Lidija Bačić objavila prvi narodnjak: Sve je ovo savršen spoj Najpametniji ljudi su rođeni u ovim horoskopskim znakovima BLJAKUŠA! ANĐELA ĐURIČIĆ PRIJE OPERACIJE! Mlitava, puna celulita! Lice iz zone sumraka! Skandalozne slike koje bi najradije uništila (FOTO) Određen jednomjesečni pritvor osumnjičenoj za ubistvo supruga na Alipašinom Polju Čola i njegova supruga proživjeli traumu kakva se viđa samo u horor filmovima JELENA ĐOKOVIĆ O ODGAJANJU DJECE! Novakova žena šokirala svojim stavom

ŠA se rasuo na KOMADE, pa zaurlao na Mionu: “AKO VOLIŠ NEKOGA, ONDA GA VOLIŠ, nema nećkanja”

Objavio: RHT
02/01/2024 4:45 PM

Nenad Aleksić Ša dočekao je 2024. godinu sa velikim problemima i u suzama zbog djevojke Mione. Njih dvoje su imali maratonski razgovor o svojoj vezi, ali nisu uspjeli da nađu rješenje.

– Ne znam šta da radim, do juče je sve bilo savršeno – rekao je Ša.

– Mi ni mjesec dana nismo bili zajedno, imali smo milion loših i milion lihepih stvari – rekla je Miona.

– To je normalno na početku – rekao je Ša.

– Bolje da ti je sada teško nego poslije. Moraš neke ispade da smanjiš i da se promijeniš – rekla je Miona.

– Ne znam šta da promjenim više. Dok tvoji nisu došli sve je bilo savršeno i sad me tjeraš. Pogubio sam se, ne znam šta da radim. Kad smo se muvali bio sam ti dobar -rekao je Ša.

– Tada nisi visio na kapiji. Samo jedan dan si bio normalan. Ne volim te, ako ti je lakše. Hoću da idem tamo -rekla je Miona.

 -Vidjećeš šta kažu ostali, odjednom se miriš sa Aneli, a mene ignorišeš -rekao je Ša.

– Okej, ti meni ne želiš da daš prostora i to je to -rekla je Miona.

– Prostora za šta? Ako voliš nekoga, onda ga voliš -rekao je Ša.

– Nemoj da mi zagorčavaš boravak ovdje -rekla je Miona.

– Hoćeš slobodu, tako mi kaži. Opet mi radiš isto. Nema polako više, svi su do ja*a, a ja koji joj dajem dušu ne valjam. Ja više nemam strpljenje -rekao je Ša.

– Ja sada umejsto da normalno provedemo rođendan, ti mi zagorčavaš dan -rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS