calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

RASKRINKAVANJE RIJALITI PREVARE: SVE JE DOGOVOR IZMEĐU ANELI I ASMINA DA OBRLATE STANIJU! “RAZOČARALA ME JE! Bakće se sa jednom Aneli koja je došla iz NEKE NEDOĐIJE!” (VIDEO)

Objavio: RHT
03/12/2023 5:26 PM

U novom izdanju emisije“Vatreno krštenje” autorki, novinarki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koje se emituje svake subote u 18h na programu Hype televizije, bliznakinje su ugostile Gordanu Gocu Dragišić, poznatog numerologa.

Goca je ekskluzivno u emisiji otkrila šta kažu brojevi za godinu koja nas očekuje, pa je iznijela popriličan broj šok prognoza za ljubitelje rijaliti programa i njihove favorite i miljenike.

Tako na primjer, ona je šokirala kada je najavila raskid Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, iako očekuju bebu, pa otkrila i mjesec u kojem to da očekujemo, potom se dotakla i još jednog pobjednika rijalitija, Dejana Dragojevića kojeg, po brojevima očekuje vrlo lijep period sa svojom izabranicom, a svadbena zvona u Veterniku su dobila i datum koji je ekskluzivno otkriven u emisiji “Vatreno krštenje” .

Poznati numerolog dotakao se i aktuelne četvorke Stanije Dobrojević, Aneli Ahmić, Asmina Durdžića i Marka Janjuševića Janjuša.

– Ja moram da kažem nešto, Stanija me je mnogo razočarala, da žena sa tim nekim svojim nivoom dozvoli sebi da se bakće sa jednom Aneli koja je došla iz neke nedođije i koja miješa slova i pretvara “č” i “š” u “dž” i “ž” – počela je Dragišićeva, pa dodala:

 -Stanija treba odmah da stopira tu priču! Ne treba joj to! Taj čovjek treba da ide na blok sa svih mogućih mreža! Moje lično mišljenje je da su se Aneli i Asmin sve dogovorili, da on obrlati Staniju – šokirala je Gordana, pa objasnila:

– Žena kada želi da ima partnera i kada joj neko pokaže malo nježnosti, kao on Staniji, ona se peca samo tako! – rekla je ona u emisiji  “Vatreno krštenje” koju možete pogledati klikom na video ispod ovog teksta.

Podsetimo, emisija “Vatreno krštenje” se emituje svake subote u 18h, kada je premijera i na Youtube kanalu Hype TV, a ukoliko ipak propustite, uvijek je možete pogledati u repriznim terminima, ponedeljkom u 13h i četvrtkom u 22h na programu TV Hype.

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS