calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO)

PONOVO MU SMETA ROLEKS! Ša prešao sve granice, pa riješio da Mioni zabrani da NOSI stvari koje je dobila od BIVŠEG! (VIDEO)

Objavio: RHT
20/12/2023 6:20 PM

Nenad Aleksić Ša je nastavio da popuje Mioni Jovanović i da joj ljubomoriše što nosi stvari koje je podsećaju na bivšeg momka, a joj je zapratio da skine roleks.

-Ti nosiš nešto na ruci koje ti je on poklonio, imaš njegovu majicu – rekao je Ša.

Šta ja ne smijem da nosim kačket sa slikom pantera – upitala je Miona.

Da, ja bih raskinuo sa tobom da nosiš to, sve to što te vezuje za njega da skineš – dodao je Ša.

Meni to nema veze sa tim – rekla je Miona.

Nosiš majicu to svi komentarišu i to meni smeta. Tvoje riječi su mi smiješne, a djela su mi užasna, moraš da skineš to sa ruke – rekao je Ša.

To nema smisla, ja ne vjerujem u to, mene to ne zanima, on me ne zanima. Dosta mi je svega i to prebacivanje za bivšeg, meni nije bitno to, ja se ne kajem, njega ne volim, ušla sam sa tobom u vezu i shvati to – reklaje Miona.

Ti mene ne poštuješ, i ne želim da te vidim u tome – nastaivo je Ša.

Ti si rekao na sastanku da ti ne smeta, a sada mijenjaš priču. Ti očekuješ da ja pobacam sve što mi je od bivših ljubavi – dodala je Miona.

Ti mene izluđuješ, ne slušaš me, ništa što ja pročam ne prihvataš ništa, ja vrtim jedno, ti drugo, a ja znam šta pričam, a ti ne shvataš ništa . Ne zanima me ništa od toga – rekao je Ša.

Šta sam ja tebi uradilad da se tako ponašaš prema meni ?- upitala je Miona.

Ako vidiš da pretjeruješ i da mi smeta, ugrizi se za jezik – dodao je Ša.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS