calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

‘POJELO TE JE ZLO TVOJE MAJKE!’ Bebica matirao Miljanu, dao riječ da će se izboriti da Ivan dobije starateljstvo nad Željkom (VIDEO)

Objavio: RHT
16/10/2023 11:00 PM

Nenad Macanović Bebica dao je mali budžet Miljani Kulić,a onda je izbio haos

-Mali budžet će dobiti Miljana Kulić. Ona je neko s kim sam ja bio dvije godine, tebi je možda nažalost, a meni na sreću jer sam sebi i u svojoj glavi riješio neke nedoumice. Shvatio sam da kao što cijeli život dok tebe nisam upoznao da ne treba da slušam nikoga, da treba da se vodim svojim mišljenjem… – počeo je Bebica o Miljani.

-Odgovaralo ti je, kao nisi znao ko je Miljana Kulić, ti si me tipovao zajedno sa svojim zetom, iskorištavao si me maksimalno. Pričaš sve i svašta o mojoj porodici koja ti je dala novac da postaneš čovjek, a ne parazit. Pričaš patološke laži o mojoj porodici, za šta ćeš biti sankcionisan na adekvatan način – rekla je Miljana.

-Ja sam se u to uključio poslije razgovora sa tobom, vi ste već uveliko kačili Ugovore i ostalo – ubacio se Đedović.

-Itekako me nisi volio nikada – rekla je Miljana.

-Smatram da se čovjek na greškama uči, ja se nikada svoje greške nisam stidio – rekao je Bebica.

-Ti si jako svjesno to radio i glumio budalu, nikada me nisi volio, zagorčavao si mi život. To što lažeš ove ljude ovdje da si u dobrim odnosima s ocem i da od kako si upoznao mene da od tada ne razgovaraš sa porodicom… Tvoj otac ti je zamerio razvod i prevario si oca za veliku količinu novca – rekla je Miljana.

-Krivo mi je samo zbog vremena koje sam izgubio, pojelo te je zlo tvoje majke. Izgubila si sebe slušajući svoju majku, iz dana u dan si sve gore. Mislim da nema potrebe da me uhodiš – rekao je Bebica.

-Ti i ova Takijeva mi non stop dobacujete, ona je itekako jedna fu**a koja je rekla da sam nikakva majka – rekla je Miljana.

-Ja ću Ivanu da pomognem sve što treba, da mu pošaljem sve snimke, gdje si gola na krevetu sa četvoricom… Drago mi je što je Ivan primijetio i komentarisao da je dijete imalo histerične napade – rekao je Macanović

-Skraćeni, tvoja riječ nema težinu, jer sve izmišljaš. Ti si prevarant, vaćaroš. Lijepo te je okarakterisao Lazar Čolić Zola, nadam se da ćemo nastaviti film koji smo započeli – rekla je Miljana.

(Pink)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS