calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

OTKRIO DETALJE: Saša Matić OVU STVAR zamjera Prijovićki

Objavio: RHT
08/12/2023 12:40 PM

Pjevač Saša Matić bio je jedan od gostiju iznenađenja na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a te večeri je pred publikom otkrio šta zamjera mlađoj koleginici.

Foto: Print screen/Youtube

Nakon dueta “Ko si ti”, Saša se obratio Aleksandri emotivnim govorom, a ona mu je uzvratila istim riječima i zahvalila mu se na podršci koju joj pruža sve ove godine.

“Dragi moji prijatelji, Aleksandra je večeras dokazala da muzika i ljubav nemaju granica kada ste vi u pitanju. Ja ti želim Aleksandra, sljedeći put kada budeš pjevala ovde u Zagrebu, ne pet, ne šest, najmanje deset ovakvih Arena”, rekao je Sale, dok je Prija odmah odgovorila:

“Moram da vam kažem da sam ja oduvijek imala Saletovu podršku od kada sam bila mala. Sale je uvijek vjerovao u mene, uvijek me je podržavao, uvijek me savjetovao kao svoje dijete, kao sestru. Ja se vrlo dobro sjećam kada sam prije pet godina stala na binu ovdje pored Vas u sedmom mjesecu trudnoće, Aki je sada sa nama ovdje večeras. I ja imam tu čast da ste Vi večeras na mom koncertu, nikada vam ovo neću zaboraviti”.

Saša se zatim ponovo zahvalio Aleksandri, ali i pred publikom otkrio šta joj najviše zamjera sve ove godine koliko se poznaju.

“Znate šta joj samo zamjeram, godinama joj već pričam da mi ne persira, a ona sve vrijeme to radi. Hvala ti puno, meni je čast i zadovoljstvo što sam večeras ovdje sa mojom Aleksandrom ovde na sceni i čast je pjevati za vas ovde i biti dio ove Aleksandrine divne price”,  zaključio je Saša.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/nezavisne.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS