calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

OPŠTI HAOS! “MENE VOLI ONAJ U KOJEG SI ZALJUBLJENA” Maja i Aneli u nikad većem okršaju! Isplivao sav PRLJAV VEŠ “Prljava si i ljubomorna na Staniju!”

Objavio: RHT
10/03/2024 5:27 PM

Opšti haos!

U aktuelnom rijalitiju, došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Maje Marinković.

Opšti haos!
Foto: YT printscreen

Aneli je, iznijela svoje mišljenje o Urošu Rajačiću, ističući da je on dobar momak, ali da ga je rijaliti “zavozao”.

Ovo je izazvalo burnu reakciju Maje, koja je optužila Aneli da je pakosna i ljubomorna, te da kopira njen stil i način govora.

OPŠTI HAOS!

– Kako te nije sramota da to govoriš? Kao da ljudi ne mogu da pošalju poklon iz Amerike i daju pare – rekla je Aneli.

– Ne možeš da podneseš jer je meni Stanija poslala poklone. Pakosna si i ljubomorna. Kopiraš i moj stil i način govora. – kazala je Maja.

– Ti pre kopiraš mene. Oblačiš se kao ja.- kazala je Aneli.

Foto:YT printscreen

– Prljava ti je kosa! Razmjenjuješ garderobu, a ne opereš je. Pereš kosu na dvije nedjelje… Zaudaraš! Meni je ispod časti da te komentarišem. – kazala je Maja.

– Da, da, kako da ne. Mene voli onaj u kog si zaljubljena – dodala je Aneli, misleći na Marka Janjuševića Janjuša.

Podsjetimo: Tokom jedne od svađa, Marinkovićeva je u jednom trenutku ubola Aneli u bolnu tačku.

– Prva je počela da mi dobacuje i vrijeđa, što mi se obraćaš, ne glumi mi žrtvu, što si došla sad ovdje, ja sjedim ovdje na krevetu a ti si došla da me provociraš, nemoj Janjuše da se ljutiš ako uključim vrijeđalicu – rekla je Maja.

– Šta on ima da se vrijeđa, ko si mu ti, neće te j**ati, on zna kakve ti namjere imaš prema njemu, znam da želiš se*s sa njim. Lažeš kao pas da sam te prva provocirala, prva si me počela vrijeđati da me dijete gleda dok se j**em po televiziji, sad govoriš da mi je muž spavao sa sestrom – uzvratila je Aneli.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS