calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

“OPET SAM IZIGRAN”: Ša lije suze i kuka zbog kraha veze sa Mionom!

Objavio: RHT
31/01/2024 2:20 PM

Nenad Aleksić Ša nakon još jedne žestoke svađe sa Mionom Jovanović izletio je iz paba i onda je otišao u vešeraj gdje je bila Aneli Ahmić, te ga je ona sve vrijeme smirivala, dok je on plakao i kukao na sav glas.

Dr*a me svaki dan. Vi kao njene drugarice ćutite, nećete da joj skrenete pažnju. Znate sve. Ispao sam majmun. Svaki dan je jurim, opet sam ispao majmun – vileno je Ša, a onda je zaplakao:

Opet me je neko izigrao. Još jedna koja me je izigrala, opet sam debil. Smiju mi se svi, skačem i branim je. Lijepo sam joj rekao da mi da mir, da ne mogu. Gdje je tu emocija, gdje je tu ljubav prema meni?! Znate svi, vidite dobro. Je*e me od kad otvori oči. Za Novu godinu me tri dana ne je*e ni tri odsto, ponašala se na žurkama kao da sam je prevario. Pričali joj o bivšem, pa se ona lomila u glavi, ja nisam debil – plakao je Ša.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS