calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara” PRETUČENA MATORA? Zabrinula sve svojom pojavom Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi? “ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!?

Oglasio se Ivan Marinković poslije suđenja sa Anom Ćurčić: “Pod zakletvom je lagala i pravdala se”

Objavio: RHT
06/12/2023 12:40 PM

Ivan Marinković Ana Ćurčić su danas imali zakazano suočavanje na sudu. Naime, njih dvoje su tokom cijelog ljeta žestoko ratovali zbog čega je Ćurčićeva odlučila da pokrene tužbu i sa Marinkovićem se obračuna na ovaj način.

Ivan Marinković otkrio je šta se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice.

– Suđenje je odloženo za januar, da se pregleda taj sporan snimak, ja moram da kažem da sam se branio sam, bez advokata, jer mi ne treba, ja znam šta sam rekao i da snimak postoji na jutjubu. Znači na početku suđenja meni je sudija pročitao za šta sam optužen, i ja sam rekao da je ona mene prvo uvrijedila i rekao sam da se ne osjećam krivim, a onda je ona kada je dobila riječ bila vidno uspaničena – počeo je Ivan pa je dodao:

– Pod zakletvom je žena rekla da sam joj ja rekao da je prostitutka i tabletomanka, ja nakon toga tražim riječ i pitam je da li sam joj to rekao, a onda je ona krenula da gledala u neke papire sa advokaticom što je i sudiji bilo čudno pa ju je upitao sljedeće: “Ako se osjećate ugroženom i ako vam je narušen čast i ugled, valjda se sjećate šta vam je optuženi rekao, ne morate da gledate u papire”, a ona se pravdala kako je doživjela veliku turturu i da se ne sjeća i da mora da pogleda. Ja opet govorim da joj to nisam rekao, a ona je ustala i rekla da sam joj rekao “Mrš u pi*ku materinu”, ja sam nakon toga tražio da se stavi u zapisnik. Ja sam njoj rekao to nakon što je ona mene uvrijedila – pričao je Ivan.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS