calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

“NJEMU JE POTREBNA POMOĆ, OVO JE JEZIVO!” Ša doživio nervni slom u Eliti, urla i pravi haos, o Mioninoj reakciji svi pričaju!

Objavio: RHT
03/06/2024 11:30 PM

Njemu je potrebna pomoć

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ušli su u žestok sukob i ponovo zaratili, a repera nije mogla da smiri ni Jovana Tomić Matora.

Njemu je potrebna pomoć/Foto: printscreen

Nenad je u dvorištu doživio nervni slom, sve vrijeme je urlao, a dodatno ga je izvelo iz takta to što se Miona ponašala kao da se ne dešava nista.

Evo ti rijaliti osvoji sve. Zamisli ona meni kaže ja ću da iznosim svoje iskreno mišljenje, zamisli kao ja joj branim. Ne mogu više da izdržim, neću ni da spavam ni ništa. Pljunite me budem li mrdnuo odavde, mokar sam, sve me boli, raspadam se i svaka kost me boli – urlao je Ša.

Ne smiješ to sebi da radiš – rekla je Matora.

Kakva je ovo karma? Šta je ovo, srušilo se neko zlo na mene. Šta sam ja džukela neka? Ovo joj nije prvi put – nastavljao je da bjesni Ša.

Ti bi napravio dramu, ne laži – rekla je Miona.

Evo ti Jovana ona se sladi, ona voli ovo – kazao je Ša.

Što lažeš? – upitala je Miona.

Pusti me ženo, ubila si me ne mogu ni da hodam sve me boli, sladi se u tvojoj karijeri – rekao je Ša.

Što vičeš na djevojku? – upitala je Miona.

Bolest bre – rekao je Ša, a komentari fanova Elite samo su se nizali.

“Neka mu neko pomogne, ovo je jezivo”, “Strašno šta čovjek sa izgrađenom karijerom sebi dozvoljava”, “Je l’ on svjestan šta pravi od sebe?” – bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS