calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

“NE TREBA MI MUŠKARAC DA BIH BILA MAJKA! KUPIĆU DIJETE” Starleta otpočela RAT na mrežama

Objavio: RHT
12/02/2024 2:54 PM

Starleta Atina Ferari, gostovala je u emisiji “ShowBLIZ” na Hype televiziji, voditeljica i autorki Miljane i Nevene Arsić.

Starleta je prvi put ekskluzivno progovorila o svom ljubavnom životu. Naime, Atina je najavila da će napisati autobiografiju kada bude spavala sa više od 30 pjevača, a voditeljice je zanimalo da li je ispunila kvotu.

Potom je starleta završila u suzama kada je prvi put progovorila o svojoj najvećoj ljubavi, zbog čega je i donijela odluku da joj ne treba muškarac!

Sa njim je bila punih 7 godina, a koji je krio od nje da je bio oženjen.

– Želim da postanem majka, mislim da se nikada neću udati, jer sam rijaliti učesnica, ali da bih bila majka, ne treba mi muškarac! Platiću i kupiću sebi dijete – šokirala je Atina.

-Sada je tehnologija napredovala, planiram da odem na vantjelesnu oplodnju i rodim sebi dijete! Ne vjerujem da ću se ikada udati i imati svoju porodicu! Rijaliti koliko me je podigao, toliko me je bacio na dno! U jednom momentu su čak apelovali da se izbacim iz zemlje! Proglasili su me MONSTRUMOM – rekla je starleta!

Šta je to Atina rekla što je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama i njeno objašnjenje zašto smatra da je njen stav ispravan, pogledajte klikom na link ispod ovog teksta:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS