calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

Rijaliti teorije: Miljana je imala odnose i sa Ivanom, MOŽDA JE ON OTAC? Sha gubi Mionu, a Aneli i Anđela?

Objavio: RHT
17/09/2024 5:40 PM

Miljana je imala odnose i sa Ivanom, MOŽDA JE ON OTAC?

Rijaliti teorije ponovo su uzburkale javnost, a najnovije spekulacije vezane su za Miljanu Kulić i njene odnose s Ivanom Marinkovićem.

Miljana je imala odnose i sa Ivanom, MOŽDA JE ON OTAC?/Foto: Hype

Nakon što je objavljeno da je Miljana u drugom stanju, mnogi se pitaju da li je Ivan možda otac, s obzirom na to da su njih dvoje imali buran odnos u prošlosti. Ova teorija postaje sve popularnija među fanovima rijalitija, ali niko još nije potvrdio pravu istinu.

Istovremeno, Sha se suočava s gubitkom Mione, jer njihova veza više nije tako stabilna. Sve ukazuje na to da se distanciraju jedan od drugog, a fanovi iščekuju konačni rasplet.

S druge strane, Aneli i Anđela su u centru pažnje zbog svog turbulentnog odnosa. Njihove konstantne svađe i nesuglasice privlače sve više pažnje gledalaca, koji se pitaju koliko dugo će njihov odnos opstati pod pritiscima rijaliti okruženja. Ove i mnoge druge rijaliti teorije pogledajte i poslušajte u nastavku:

Čitajte i Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”!

Tokom današnjeg dana došlo je do bitnih izmjena unutar “Bele kuće”.

10 učesnika napušta “Belu kuću”

Naime, Veliki Šef riješio je da iznenadi takmičare i da promiješa karte, pa je uputio pismo o izboru novih odabranih učesnika.

Nakon što je stiglo pismo, ovonedjeljni vođa Borislav Terzić Terza pročitao je o čemu je riječ.

– Danas će vođa izvlačenjem papirića odlučiti ko će biti naredni Odabrani. On će danas izvući 10 papirića. Pozdrav, Veliki Šef – glasilo je pismo, nakon kojeg je Terza pročitao i imena koja je izvukao:

 Silvija Patrik, Milica Dugalić, Bojana Barbi, Milana Šarac Mimas, Stefan Karić, Nenad Marinković Gastoz, Stefan Korda, Elvin Kadrić, Kristina Mateski i Borislav Bora Terzić.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS