calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

Matora saznala da ju je Anita zavoljela kao DADILJU, PA ZAURLALA: “PAKAO SI MI NAPRAVILA ZBOG PARA!”

Objavio: RHT
17/11/2023 11:20 PM

Matora je nastavila da bjesni zbog nevere svoje žene Anite Stanojlović.

-Neprijatno mi je da je zoveš prezimenom od mog oca Milane, nadam se da će se što prije riješiti. Razvalile ste me vas dvije, ali ima život i napolju, ne shvataj kao prijetnju. Ti treba da se liječiš. Imaš problem. Meni više ne valjaš, ali nekome treba da valjaš, da nisi nervozna i polupana, mene boli više ku*ac. Sve i da hoću najviše na svijetu da pričam sa tobom, a nedostaješ mi, ali nikad ti ne bih dala šansu. Ako mi se desi to, istog trenutka ću tražiti da odem – rekla je Matora.

-Anita evo konkretno pitanje, šta je značilo što si napisala da ćeš objasniti razlog što se udaješ? – rekao je Milan.

-Udala sam se jer je volim – rekla je Anita.

-Najlakše je ljude koji imaju gram mozga ražoružati glupošću – rekao je Marko.

-Ne znam da odgovorim jer me boli – rekla je Anita.

-Milan ti citira a ti govoriš da ne znaš, ljudi te navode na reakcije koje imaš objašnjenje dan nakon. Odgovor nije ne znam, ti ženo imaš dijete – rekao je Marko.

-Možda nisam dovoljno volJela u tom trenutku. ZavolJela sam te najviše kad sam vidJela kakva si prema Alekseju – rekla je Anita.

-Znači zavoljela si je kao njegovateljicu – rekao je Marko.

-Ti si meni kući prijetila, razvaljivala mi kući glavu, pakao si mi sa majkom napravila zbog para. Da si mi rekla ovo ja ne bih ušla. Nijedan novac ne može da mi kupi ovo, da mi da. Kažeš da ne ulazimo, kakav rijaliti, jesi normalna ti. U usta te je*em žvalava ta bezobrazna, kome ti prodaješ priču više. Je l’ misliš da si Lejdi Dajana što si imala gej svadbu, pravila sam svadbu da bi tebi i meni bilo najljepše – rekla je Matora.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS