calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu?

MAJE NAJNIŽE UDARA FILIPA: Kad me opet prodaš i zgaziš, ostavi mi sebe k’o bakšiš

Objavio: RHT
25/10/2024 3:45 PM

MAJE NAJNIŽE UDARA FILIPA

Starleta Maja Marinković je odlučila da Filipa Cara dovede do ludila.

Foto: ATA Images

Samo nekoliko dana nakon što je Filip Car objavio da će uskoro vidjeti kćerkicu Leonu, koju je dobio sa Aleksandrom Nikolić, starleta i bivša učesnica rijalitija Maja Marinković odlučila je da ga raskrinka.

MAJE NAJNIŽE UDARA FILIPA

Sedmicama se špekuliše o njihovom odnosu, a kad god su ih novinari ili fanovi upitali da li su se pomirili, Maja i Car su to negirali. Međutim, nešto je djelovalo kao okidač, te je Marinković odlučila da raskrinka Cara.

Prvo se obratila fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, gdje je priznala da je lagala da nije s Carem. A potom su objavljene zajedničke fotografije. Međutim, Maja je odlučila da se tu ne zaustavi. Ona ga neprestano provocira putem svog Instagram profila, gdje je sada podijelila provokativni snimak. Posebnu pažnju privukla je pjesma, koja je išla u pozadini:

– Pala sam tu gdje padaju loši, a kô sitnu paru me trošiš. Kad me opet prodaš i zgaziš, ostavi mi sebe kô bakšiš. Kad me opet prodaš i zgaziš, ostavi mi sebe kô bakšiš – glase stihovi te pjesme.

Maja Marinković
Foto: Instagram

Podsjetimo, Maja je samo dan prije toga najavila totalno raskrinkavanje Filipa Cara, ali se ubrzo pokajala, pa taj stori obrisala:

– Dragi moji, samo da vas pozdravim i da vam kažem da ono što ste gledali tokom prethodna dva dana, to nije ništa. Vjerujte mi, sad ćete imati mnogo zanimljiviji repertoar, tako da uzmite kokice i televisa presenta može početi. – saopštila je Maja putem storija na Instagramu, ali je kasnije ta objava uklonjena sa njenog profila.

Janjuš pokušava da priđe Maji: “PRESTANI, NEMOJ DA ME DOVODIŠ U SITUACIJU…”

Pročitajte i: Janjuš pokušava da priđe Maji: “PRESTANI, NEMOJ DA ME DOVODIŠ U SITUACIJU…”

Maja je morala da se oglasi jer je Janjuš neprestano uznemirava

Janjuš pokušava da priđe Maji / Foto: M.P./ATAImages

Foto: M.P./ATAImages

Maja Marinković je obavijestila svoje fanove o razlozima zbog kojih je sinoć prekinula svoj lajv.

Tom prilikom se obratila i svom bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu. Bila poprilično bijesna nakon što je on našao način da je kontaktira, pa je odlučila da mu se obratiti javno putem video-snimka.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS