calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

JANJUŠ NASRNUO NA ANELI! Stravično joj izvrijeđao porodicu, Ahmićeva jeca na sav glas, hoće da napusti rijaliti!

Objavio: RHT
15/03/2024 4:50 PM

Janjuš nasrnuo na Aneli!

Učesnica rijalitija, Aneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da se vrijeđaju poslije svađe koju su imali nedavno tokom emisije, a on je sada otišao i korak dalje, pa je i njenu sestru Situ umiješao u sve.

Naime, Janjuš tvrdi da je iznenađen time koliko je Aneli bezosjećajna, pa je objasnio da sada žali što je za mnoge stvari ispaštala upravo Sita Ahmić. 

Photo: Printscreen Youtube

– Ti si ženo pokazala da nemaš gram saosjećajnosti. Pokazala si da nemaš gram emocija i ja sam šokiran stvarima koje si rekla pred svima. Nemam namjeru da te slušam i samo te molim da pališ i da se skloniš od mene! Nemamo mi sada o čemu da pričamo, samo se pomjeri. Jedino mi je tvoje sestre Site žao. Ona je za mnogo što šta izvukla najdeblji kraj. Ti si ovdje najveće zlo – pričao je Janjuš, a Aneli se nadovezala:

– Nikad se nisam folirala otkad sam ušla, a ti si našao da mi pričaš sve i svašta. Pa da li si lud? Sram te bilo! U posljednje vrijeme si postao jako bezobrazan. 

Inače, prije svega ovoga, nakon drame koja se sinoć dogodila u emisiji “Gledanje snimaka”, Aneli Ahmić je donijela odluku da se odseli iz sobe za rehabilitaciju. Danas je došla u rehab, te Marku Janjuševiću Janjušu saopštila da će joj kasnije pomoći cimeri da prenese stvari.

Photo: Youtube printscreen, Janjuš nasrnuo na Aneli!

 Za dva, tri dana ću prenijeti sve stvari iz rehaba, nemam snage sada – poručila je Aneli.

– Do tad će ti stajati ispred rehaba – odbrusio je Janjuš.

Izbacio joj stvari

Ipak, Janjuš nije imao strpljenja, pa je odlučio da sam prenese stvari iz rehaba u pab “Prijatelji”.

 Evo ti stvari, legendo moja, da se ne mučiš ti, donijeću ti i ostatak – poručio je Janjuš.

Inače, do svađe je došlo kad je Janjuš nazvao Aneli folirantkinjom i to najvećom.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS