calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM!

GEJ AFERA TRESE ELITU U sve upleten Ivan Marinković, isplivali i šok dokazi

Objavio: RHT
10/02/2024 5:00 PM

Žana Omnia ponovo je oplela po Ivanu Marinkoviću. Naime, ona je sada objelodanila šok detalje iz Ivanove prošlosti za koje tvrdi da su istiniti.

Ja bih samo da se osvrnem na ovo Jelenino izlaganje koje je imala, ovo za reciklažu. Govori mi da imam neke rupe po licu, nemam nikakve rupe, imam 40 godina. Uporno govori da je tačno da je tukla svog supruga, a kaže: “Vidite kako može da bude u redu poslije batina”. Ja da imam svoje dijete, ja ne bih poslala dijete ni na dva sata da mi ga pričuva – rekla je Žana.

– Kako li je tvoja porodica ponosna na tebe kao na majku koja je kao lažna lezbijka sa Matorom boravi u rijalitiju?! Vjerujem da su tvoji ponosni zbog toga. Oglasio se Ćata, šta si radila, da li si bila, da li ga poznaješ?! Ne pričaš o Jeleni, o hemoroidima i jednoj rečenici koju si naučila prije mjesec dana i samo je ponavljaš – rekla je Jelena.

Može da me naziva kako god joj je volja, meni to ne smeta. Oni nisu ničiji prijatelji, s kim si takav si. Kada su ušli u rijaliti rekli su da biraju stranu, ne mislim da su oni Matorini prijatelji. Rekla je da je supruga batinama dovela u red i čula sam kada je rekla ovdje jasno i glasno kada je rekla da su bebe zle…Ja sam rekla mojima da se ne oglašavaju, ali evo sada ću zamoliti mog brata Miloša Ljubenovića koji se druži sa Ćatom, nisam ni znala da je on kum krezavog hemoroida, poznata je priča po kraju ko je Ivana Marinkovića gu**o. To je frizer kojeg poznajem, on je bio pijan i drogiran, to cijeli kraj zna – rekla je Žana.

Ti nisi normalna ženo. Ovo je kao u vrtiću- poručio je Ivan.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS