calendar

Petak 8. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU: Aleksandra i Car zagrljeni pored novogodišnje jelke Žena od Sultana otkrila zbog čega i dalje KOMUNICIRA sa Vukom Mobom i čemu se nada HAOS U NAJAVI! Otac od repera jasno i glasno otkrio detalje iz braka Ša i Vanje: “Vrijeđala ga je” POTPUNI HIT! Elektra URNEBESNOM čestitkom čestitala rođendan Marku Markoviću! (FOTO) ‘TIM NAŠIH LJEKARA DONIO ODLUKU’ TEODORA BALZAK NAPUŠTA ”ELITU”! Veliki šef poslao hitno saopštenje na adresu Bijele kuće! (VIDEO) ODLUČNA! Aleksandra Mladenović se seli, nećete vjerovati šta je zahtjevala da joj naprave majstori Omaž Milanu Mladenoviću: Konvoj obradio pjesmu “Sarajevo” legendarne grupe TAKI PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ: “To je sve FEJK! Od Bebice i nje NEMA NIŠTA” EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecija BRUTALNO iskrena: „Anita je POKVARENA, koristi Matoru!“ (VIDEO) Ova “seks bomba” iz Holivuda slavi 70. rođendan VELIKI INTERVJU MIROSLAVA ILIĆA PRED KONCERT U ŠTARK ARENI! Pjevač otkrio ko mu je gost, ali i šta je sa duetom koji je želio da snimi OTKRIO DETALJE: Saša Matić OVU STVAR zamjera Prijovićki BOJANA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG IZDAJE: Pavlovićeva progovorila o djevojci koja je čeka napolju! Dnevni horoskop za 8. decembar: Bikovi raznovrsno se hranite, Vodolije pune ste samopouzdanja SVJEŽE RAZVEDENI! ELA DVORNIK mužu uputila oštru poruku: “Gutala sam tvoje fekalije jer ….”! STRES KAO UZROK?! Anđelina Đoli objavila da ima ozbiljan zdravstveni PROBLEM!

EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša: “Atina i Nika znaju da mama nikad ne odustaje, već ustane i bori se!”

Objavio: RHT
19/11/2023 9:00 PM

Muzička zvijezda Jelena Karleuša gostovala je u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” na Hype televiziji i tom prilikom autoru i voditelju Nemanji Kovačeviću otkrila kako vaspitava svoje kćerke i u kolikoj mjeri ih je uspjela sačuvati od negativnih komentara:

FOTO: Hypetv

Atinu i Niku pored toga što sam lijepo vaspitala, kroz moju borbu i moj život, ja njima dajem puno životnih lekcija, a to je da jedna žena mora da bude borac! Moje kćeke su vrlo inteligentne djevojčice, i one vide, one su i na društvenim mrežama, one sve prate i šta se piše, i šta se kaže, i šta se objavljuje o njihovoj mami. – počela je Jelena.

-Moja djeca vide i sve ono ružno, što su svi mogli da vide i onu manje lijepu stranu ovog posla, i mog života to su vidjela i moja djeca, ali isto tako vide i da mama ne odustaje, da mama nikada nije rekla ne mogu više, neću više, mama ustane i bori se. One posmatraju, više nego što ja njima govorim, jer imati za majku Jelenu Karleušu je životna lekcija, koju samo treba da gledaš i slušaš. Greške, sve su to lekcije, one i kroz moje greške vide šta treba, a šta ne. One mogu da vide i kada pogriješim, ali mogu i da vide kako se ustaje poslije pada, to su sve lekcije. Ja moju djecu ne držim pod staklenim zvonom, moja djeca su svjesna svega.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS