calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Dnevni horoskop za 8. februar: Vodolije opustite se!

Objavio: RHT
08/02/2024 11:40 AM

OVAN 21.III – 20.IV

Ljubav: Dan je obećavajući. Emocije su sve snažnije, rezultat su zadovoljstva uz voljenu osobu… // Posao: Imate pune ruke posla. Po svemu sudeći, pripremate se za promjenu ili želite preokret u karijeri. // +Zdravlje: Izađite na čist zrak.

Foto: Ilustracija

BIK 21.IV – 22.V

Ljubav: Ljubavni kontakti istaknuti su cijeloga dana. Ipak, najviše razmišljate o iskrenoj, velikoj ljubavi… // Posao: Moguć je mali nesporazum u radnoj sredini, vjerovatno lične prirode. Ne dopustite da vas uznemiri. // Zdravlje: Jačajte imunitet.

BLIZANCI 23.V – 22.VI

Ljubav: Relacije sa partnerom izuzetno su dobre. Opušteni ste, vaš ljubavni život sve je zanimljiviji. // Posao: Ako ste u mogućnosti, odgodite rješavanje važnijih problema. Naime, moguć je nesporazum… // Zdravlje: Samo uživajte.

RAK 23.VI – 22.VII

Ljubav: Najbolje je da, bar nakratko, potisnete pretjerana maštanja. Okanite se nerealnih očekivanja… // Posao: Nema većih problema. Uhodane stvari idu svojim tokom. Trenutno, ne možete ništa puno promijeniti. // Zdravlje: Dobro se osjećate.

LAV 23.VII – 22.VIII

Ljubav: Puni ste snage, znatiželjni, u potrazi za novim dokazima ljubavi. Spremni ste i na flert… // Posao: Izrazito zanimljiv dan. Sve vrvi od novih ideja, ali pronalazite način da ih dobro plasirate. // Zdravlje: Nema problema.

DJEVICA 23.VIII – 22.IX

Ljubav: Nisu iznevjerena vaša očekivanja. Posebno u slučaju da žudite za pravom, iskrenom ljubavi. // Posao: Svaki vaš potez proističe iz spoznaje o ličnim sposobnostima. To je odlična podloga za uspjeh… // Zdravlje: Imate novu energiju.

VAGA 23.IX – 22.X

Ljubav: Prekrasan dan, pogotovo ako ste zaljubljeni. Vlada vrhunski sklad sa voljenom osobom… // Posao: Niste posebno motivirani za posao. Također, ni za svakodnevne, uobičajene, rutinske obaveze. // Zdravlje: Izađite, prošetajte!

ŠKORPIJA 23.X – 22.XI

Ljubav: Snažni ste. Raste želja da se pokažete, šarmirate, osvajate. Naravno, posebno jednu osobu. // Posao: Poslove svedite samo na ono najnužnije. Ne mijenjajte plan, ne donosite nagle odluke… // Zdravlje: Sjajno!

STRIJELAC 23.XI – 22.XII

Ljubav: Želite se skrasiti samo uz jednu osobu. Hoćete da svu ljubav poklonite isključivo partneru… // Posao: Vaše ambicije su usmjerene na profesionalni uspon. Želite učiniti što više, napredovati, učiti. // Zdravlje: Izuzetno dobro.

JARAC 23.XII – 21.I

Ljubav: Ovo je veoma značajan dan. U situaciji ste da produbite ljubavno, možda i životno iskustvo. // Posao: Mogućnosti za napredak postoje. Pitanje je da li imate snage da ih sve prepoznate, iskoristite… // Zdravlje: Sve je odlično.

VODOLIJA 22.I – 19.II

Ljubav: Sve više uživate u ljepoti ljubavi i stabilne veze. Ušuškani ste u svom sigurnom svijetu. // Posao: Veoma povoljan dan za posao. Uživate, jer sve ide željenim tokom. Ambicija je u porastu… // Zdravlje: Treba da se opustite!

RIBE 20.II – 2O.III

Ljubav: Ne događa se ništa od presudnog značaja. Možda to i nije loše, ako ste sigurni u kvalitet veze… // Posao: Nagomilane obaveze što prije obavite. Poslije, kada stignu nove, sve je mnogo teže ostvariti. // Zdravlje: Godi vam šetnja.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS