calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Dnevni horoskop za 8. decembar: Bikovi raznovrsno se hranite, Vodolije pune ste samopouzdanja

Objavio: RHT
08/12/2023 12:00 PM

OVAN 21.III – 20.IV

Ljubav: Budite otvoreni. Partneru recite u lice sve što vas muči. I tako jača povjerenje između vas. // Posao: Posao vam donosi i olakšanje. To je područje kojem se, bez ostatka, možete posvetiti… // Zdravlje: Sve je kako treba.

BIK 21.IV – 22.V

Ljubav: Kao da vam je svega dosta, želite pobjeći bez riječi?! Partner, ipak, zaslužuje više… // Posao: Koliko god insistirate, sami ne možete uspješno obaviti planirano. Jednostavno, odmorite se. // Zdravlje: Raznovrsno se hranite.

BLIZANCI 23.V – 22.VI

Ljubav: Budite pošteni prema sebi i partneru. Samo vi znate da li su osjećanja još uvijek jaka… // Posao: Lako se uzbuđujete, niste strpljivi, ni precizni. Savladajte se, reagirajte uz više takta. // Zdravlje: Izađite na čist zrak.

RAK 23.VI – 22.VII

Ljubav: Okrećete leđa samoći. Uživate u društvu drage osobe. Željni ste nježnosti, pažnje, zagrljaja… // Posao: Pazite da opravdate povjerenje i naklonost, koju vam ukazuju ljudi do čijeg mišljenja držite. // Zdravlje: Veoma dobro.

LAV 23.VII – 22.VIII

Ljubav: Savladajte poriv da sa partnerom sve “izvedete na čistac”. Uživajte u svakom lijepom trenutku… // Posao: Ne dopustite da lični život pređe prag poslovne sfere. Srećom, dolazi dašak povoljnih strujanja. // Zdravlje: Odlično se osjećate.

DJEVICA 23.VIII – 22.IX

Ljubav: Ako se osjećate pomalo usamljeno, iskoristite novo poznanstvo za jačanje samopouzdanja… // Posao: I sami znate da je vaša finansijska situacija promjenjiva, pa i haotična. Prihodi ne zavise od vas. // Zdravlje: Ne jedite na brzinu.

VAGA 23.IX – 22.X

Ljubav: Zvoni zvono na uzbunu, a ne znate razlog za to. Ponajprije, izađite iz emotivne zbrke… // Posao: Umor ili napetost mogu usporiti dosadašnji rad ili izazvati nesporazum. To vam je najmanje potrebno. // Zdravlje: Opustite se, prošetajte.

ŠKORPIJA 23.X – 22.XI

Ljubav: Ako mislite da je veza došla kraju, završite je. Oslobodite se prošlosti i straha od samoće… // Posao: Imate izvanrednu priliku za napredovanje. Zasučite rukave, vjerujte u vlastite snage i talente. // Zdravlje: Super ste!

STRIJELAC 23.XI – 22.XII

Ljubav: Preispitujete se. Tako rješavate i osnovni odnos sa partnerom, provjeravate osjećanja… // Posao: Očekuje vas napetost u odnosima sa kolegama ili poslovnim partnerima. Skloni ste i kritiziranju. // Zdravlje: Možete biti zadovoljni.

JARAC 23.XII – 21.I

Ljubav: Što prije otkrijte zašto vas privlači nova osoba. Pogotovo, ako vaše srce već nekome pripada. // Posao: Trošite više od realnih mogućnosti. To vas brine, ali problem je ako sa brigom zakasnite… // Zdravlje: Osjetljivi ste.

VODOLIJA 22.I – 19.II

Ljubav: Kao da se vrtite u krug, što remeti kompletnu emotivnu ravnotežu. Sačekajte malo s odlukom. // Posao: Dolazi izuzetno povoljan period. Posebno dobre promjene očekujte na planu finansija… // Zdravlje: Puni ste samopouzdanja.

RIBE 20.II – 2O.III

Ljubav: Niste načisto s emocijama. Možete donijeti pogrešnu odluku u vezi sa voljenom osobom… // Posao: Ne zalijećite se, nije lako reagirati na pravi način. Nema mjesta žurbi i brzopletosti. // Zdravlje: Bar nakratko prošetajte.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS