calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Dnevni horoskop za 5. decembar

Objavio: RHT
05/12/2023 8:59 AM

OVAN 21.III – 20.IV

Ljubav: Sve je u znaku skrivenih osjećanja. Pokušavate se odmaknuti od ljubavi, biti realniji… // Posao: Ne samo objektivne okolnosti, nego i štošta drugo, ometaju vas u poslu. Prilično ste zamišljeni. // Zdravlje: Super se osjećate. 

BIK 21.IV – 22.V

Ljubav: Teško vam je da pravilno reagirate. Ili ste pasivni ili pretjerano aktivni. Pokažite emocije… // Posao: Sve kreće u dobrom smjeru. Uvjet je da ne dozvolite da se vaša intima odrazi na poslovnom planu! // Zdravlje: Sasvim dobro. 

BLIZANCI 23.V – 22.VI

Ljubav: Osjećate kako raste vaša ljubavna sreća. Imajte na umu da je sve to put ka potpunom ispunjenju. // Posao: Ako mislite da se vrtite u krug, ne “lupajte glavom o zid”. Sačekajte malo, proći se nesporazumi… // Zdravlje: Više se odmarajte. 

RAK 23.VI – 22.VII

Ljubav: Ako ste strpljivi i tolerantni, osjećate na partnerovom ponašanju da se sve veoma “isplatilo”. // Posao: Dan je plodonosan. Posebno, ako se bavite poslom koji je vezan za trgovinu ili inostranstvo… // Zdravlje: Zračite posebnim sjajem. 

LAV 23.VII – 22.VIII

Ljubav: Sve je izraženije nešto što baš i ne volite. Naime, partner počinje da dominira u vezi… // Posao: Prilagodite se novim okolnostima. Ne unosite puno emocije, ma koliko vas se nešto ticalo. // Zdravlje: Odlično! 

DJEVICA 23.VIII – 22.IX

Ljubav: Pazite na ponašanje, budite diskretniji. Okolina je veoma zainteresirana za vašu privatnost… // Posao: Odgovaraju vam poslovi koji su vezani za istraživanja, nove tehnologije ili poduzetništvo.  // Zdravlje: Relaksirajte se. 

VAGA 23.IX – 22.X

Ljubav: Partner je nezadovoljan vašim ponašanjem. Ljuti se, a posljedice svega vi najviše trpite… // Posao: Postavljate sebi visoke ciljeve. Iscrpljujete se poslom iako, za sada, radite sa zadovoljstvom. // Zdravlje: Energija u porastu. 

ŠKORPIJA 23.X – 22.XI

Ljubav: Moguća je promjena situacije. Osjećate tjeskobu i nezadovoljstvo, preispitujete vezu… // Posao: Naglašena je kreativnost. Prilagodljivi ste, ali najviše uspjeha imate ako ste samostalni u radu. // Zdravlje: Puno je razloga za zadovoljstvo.

STRIJELAC 23.XI – 22.XII

Ljubav: Gotovo sve se mijenja. Niste više toliko nonšalantni. Čini se da su osjećanja u prvom planu. // Posao: Najbolje je da se odmorite, predahnete, prestanete kombinirati. Tek vas očekuju izazovi…  // Zdravlje: Dolazi pozitivna energija.

JARAC 23.XII – 21.I

Ljubav: Dan je u znaku flerta, ali i prave ljubavi. Sve je popraćeno i prilično snažnim emocijama… // Posao: Izuzetno ste dobri u menadžerskim poslovima, komunikaciji. Moguća je vijest o napredovanju. // Zdravlje: Imate dovoljno snage. 

VODOLIJA 22.I – 19.II

Ljubav: Žudite za promjenom. Nemir vas tjera da nešto poduzmete, ali tako samo komplicirate vezu… // Posao: Motivacija da uspijete, da dovršite posao, zaista je velika. Budite spremni i na veći uspjeh. // Zdravlje: Sve ste snažniji. 

RIBE 20.II – 2O.III

Ljubav: Trebate veoma brzo reagirati. Ako budete oklijevali, partner se može lako predomisliti, a vi patiti.  // Posao: Ako želite dan provesti u radu, morate se dobro organizirati. Ne smije vam ništa smetati…  // Zdravlje: Zdravi i zadovoljni.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS