calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Dnevni horoskop za 4. februar: Djevicama uspješan poslovni dan, Lavovi izađite na zrak!

Objavio: RHT
04/02/2024 12:00 PM

Djevicama uspješan poslovni dan, Lavovi izađite na zrak, Škorpije obavezno prošetajte!

Foto: Ilustracija

OVAN 21.III – 20.IV

Ljubav: Ponekad, ali samo do razumne granice, dobro je odvojiti se od partnera. Nemojte pretjerati… // Posao: Najbolji prijatelji poznaju se u krizi. Ako situaciju smatrate i lošom, uspjet ćete ostvariti cilj. // Zdravlje: Više se odmarajte.

BIK 21.IV – 22.V

Ljubav: Niste baš pribrani. Kada je u pitanju delikatna situacija, popričajte s osobom koju volite… // Posao: Stižu prilično ugodne novosti. To će vas, bar trenutno, izbaviti iz finansijskih problema. // Zdravlje: Super ste.

BLIZANCI 23.V – 22.VI

Ljubav: Očekuje vas ugodno iznenađenje. To će vas brzo vratiti u vaš “ušuškani” svijet ljubavi… // Posao: Brza reakcija omogućava vam da se uključite u podjelu dobiti. Tako će svi biti zadovoljniji. //Zdravlje: Zaista znate da uživate!

RAK 23.VI – 22.VII

Ljubav: Situacija se stabilizira. Imate veliki prostor za ostvarenje planova sa voljenom osobom… // Posao: Izvući ćete se iz neugodnosti. U tome vam, u najvećoj mjeri, može pomoći bliska osoba. // Zdravlje: Polako se opuštate.

LAV 23.VII – 22.VIII

Ljubav: Sve ste tolerantiji prema voljenoj osobi. Možete očekivati ljubav, jer je u izobilju i dajete. // Posao: Dobro razmislite prije nego što se upustite u novi posao. Samo korak je do uspjeha… // Zdravlje: Izađite na zrak.

DJEVICA 23.VIII – 22.IX

Ljubav: Mislite da ste sretniji kada vas svi ostave na miru. Možda je izuzetak samo voljena osoba?! // Posao: Veoma uspješan dan. Međutim, opterećeni ste ubjeđenjem da za vas nema granica i prepreka… // Zdravlje: Poboljšajte kondiciju.

VAGA 23.IX – 22.X

Ljubav: Najzad se stabiliziraju vaše emocije. Kristalno jasno znate koga volite i ko voli vas… // Posao: Ne treba vam biti žao uloženog truda. Otvara se mogućnost da posao potpuno procvjeta. // Zdravlje: Sve je odlično.

ŠKORPIJA 23.X – 22.XI

Ljubav: Zadovoljni ste. Pogotovo ako ste, na najbolji način, iskoristili šansu za ljubavnu sreću. // Posao: Dobro se pripremite prije skorog poslovnog sastanka. Moguća je nesvakidašnja, lijepa suradnja… // Zdravlje: Obavezno prošetajte.

STRIJELAC 23.XI – 22.XII

Ljubav: Izborite se za ljubav ili izlazak iz situacije koja je budila nezadovoljstvo. Isplati se! // Posao: Znate da ste previdjeli nešto važno. Zbog toga sada imate više posla, ali uspjet ćete… // Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.

JARAC 23.XII – 21.I

Ljubav: Previše se suzdržavate. Ne odugovlačite, jer gubite mogućnost da ostvarite ljubavne želje… // Posao: Nemojte zanemariti obaveze. Samo vas rad može, na pravi način, izvući iz trenutne krize. //Zdravlje: Obaveze vas zamaraju.

VODOLIJA 22.I – 19.II

Ljubav: Ne čekate da se desi nešto senzacionalno. Gradite sreću s osobom koju mnogo volite… // Posao: Nemojte prebrzo odustati. Ništa nije izgubljeno. Sve skupa i nije toliko loše. Naprotiv! // Zdravlje: Samo opušteno.

RIBE 20.II – 2O.III

Ljubav: Uzmite predah, prepustite se uživanju sa voljenom osobom. To je od velikog značaja… // Posao: Ispunjavaju se i skrivene želje. Promjena vam koristi, što prije prihvatite novu situaciju. // Zdravlje: Veoma dobro! 

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS