calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU! Žestok obračun, pale teške riječi, ovo niko nije znao! ŠOK!

Objavio: RHT
16/04/2024 10:20 PM

BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU!

Anđela Šparavalo Bojana Pavlović žestoko su zaratile, te su iznijele sav prljav veš iz odnosa.

Anđela je napala svoju djevojku da je psihički i fizički zlostavlja.

Rijaliti učesnica riješila da otkrije sve tajne toksičnog odnosa.

Foto: Printscreen Youtube Elita TV PINK BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU!

Snimak iz garderobera kada si mi se unosila u facu i tresla mi se, a Terza je bio tu kada si to uradila – rekla je Anđela.

Žestok sukob rijaliti učesnica

Pavlovićka je istakla kako njena djevojka iznosi laži.

Nemoj poslije da si lagala, nema togaKako ćeš na sudu da staneš uz svoju majku kada me je optužila da sam alkoholičar  – rekla je Bojana.

Anđela je napala Bojanu, jer vrijeđa njenu porodicu.

Otkud znam šta su saznali. Samo ti pljuj po porodici Šparavalo, tek ćeš da saznaš ko smo mi. Čula si da imamo keša, pa si zbog toga stala uz mene, vjerovatno htjela da se uvali, pa si mogla da manipulišeš sa mnom – rekla je Šparavalo.

Bojana je urlala na djevojku, riješila je da je urniše.

Šta ja imam od tebe budalo jedna?! Ti si mene pitala da li možeš da ideš kod mene – rekla je ona.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS