calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

ANITU STANOJLOVIĆ BIVŠI DEČKO UNIŠTIO U EMISIJI UŽIVO Brutalno udario na nju zbog istospolnog braka sa Matorom, ona van sebe!

Objavio: RHT
06/08/2023 5:34 PM

Bivše učesnice “Zadruge” Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović  nedavno su stale na ludi kamen i od tada izazivaju veliku pažnju javnosti.

Anita je sinoć gostovala u emisiji “Narod pita” sa bivšim dečkom Markom Markovićem sa kojim je bila u rijaliti programu “Zadruga”, a tom prilikom ušli su u žestoku raspravu zbog njenog braka sa Matorom.

– Kada vidim neke ove snimke, mnoge sam zaboravio, a mnoge kao da je bilo prije sto godina. Najupečatljivije mi je ostalo ovo sa Žanom – rekao je Marko.

– Ti si rekao da ne vjeruješ u taj brak Matore i Anite – poručila je voditeljka.

– Nisam rekao da ne vjerujem, samo sam skeptičan. Bilo je dosta tu svađa – rekao je Marko.

– Šta da radim, imaju pravo da nam ne vjeruju, ja sam pravila greške, Jovana je jedno govorila, tako da smo nas dvije tu da im dokažemo – odgovorila je Anita.

– Kružile su priče da si koristio Anitu za cigarete, da li je to istina? – pitala je voditeljka.

– Sve dok ljudi takve stvari nalaze, a ništa gore, ja ću da budem zadovoljan. To su takve bile okolnosti, ja nikada nisam nikoga koristio, ali prosto kada nemaš, uzmeš od nekoga – rekao je Marko.

U jednom trenutku su se Anita i Marko posvađali.

– Do sada u svom braku nas dvije, osim jedne za koju se zna, nismo imale svađe – istakla je Anita.

 -Ne mogu da vjerujem da neko sebi dozvoli da kaže nekom s kim je u vezi sve najgore. Ja nisam sebi dopuštao da nekog psujem, pljujem i spominjem članove porodice. Ja bih prekinuo takav odnos. Ako nekog voliš, tog ne psuješ. Kada ti do nekog nije stalo, onda te briga – rekao je Marko.

– U mom odnosu sa Matorom nije bilo preteških riječi. Matora je mene odbranila čak i kad nismo bile zajedno, a Marko nikada svoju djevojku nije odbranio, da se razumijemo. Marko, ti si vrijeđao Milicu i mene, a imao si nešto sa nama. Nedavno sam vidjela šta si sve rekao kad sa ti mazala nokte, ni to nije normalno. Matora bar to nije radila – istakla je Anita.

 -Preskočile ste vezu, pa odmah ušle u brak – rekao je Marko.

– Bile smo u vezi – dodala je Anita.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS