calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE?

ANITA NAPUSTILA BIJELU KUĆU Produkcija se hitno oglasila, Stanojlovićevoj stiže paprena kazna

Objavio: RHT
26/11/2023 5:00 PM

Anita je odlučila da napusti Belu kuću i ne prisustvuje nominacijama, zbog čega je momentalno kažnjena

Sinoć su tokom nominacija ukućani  Bijele kuće biraloi između Anite Stanojlović i Bojane Pavlović.

Prva komentatorka bila je Jovana Tomić Matora koja je odlučila da u izolaciju da pošalje Anitu, što je Stanojlovićevu dotuklo.

Nakon njenog izlaganja, Anita je odlučila da napusti Bijelu kuću i ne prisustvuje nominacijama, zbog čega je momentalno kažnjena.

– Plačem, teško mi je. Fali mi. Jako se kajem. Ne želim da slušam druge ljude, nisu mi ni važni – rekla je Anita. 

 –Ja sam je molila da ostane ovdje i da ne ide. Ona ovim gubi, a ide protiv same sebe. Mora da misli na svog sina, zamolila sam je da ne ide, a ona je opet uradila kako ona želi. Prema Bojani nemam nikakav animozitet, najiskrenije. Bojana se sama upetljala u naš odnos. Mene iskreno nije ljubomora pecnula, koliko me je to što je pričala sa Anitiom o nekim privatnim stvarima. Bojana, ja te ne gledam kao rivalku, jer smo totalno različite osobe. Bojana često ume da priča o sebi, ali njene riječi ne prate djela. Tražiš da neko bude parlamentaran, a ni sama ne umiješ to da budeš. Čim dobijaš neke ne tako epitete od publike, negdje sigurno griješiš. Ona je ta koja naglašava istinu u njenoj temi, a za ostale priča da su lažni. Ja ti verujem da imaš nekog napolju, prema kome imaš emocije, ali moraš da shvatiš da si ovdje i da ovdje sve komentarišemo. Kao što sam rekla maločas, nominujem Anitu – rekla je Matora.

Dobro, Anita, mislim da ti to nije pametno, zbog ovoga ćeš snositi posljedice – saopštila je voditeljka Ivana Šopić.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS