calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Anelina sestra Sita otkrila kako majka reaguje na njenu vezu sa Janjušem, pa se osvrnula na Asmina Durdžića: Norin tata je izjavio da NE ŽELI DA JE IZDRŽAVA!

Objavio: RHT
08/12/2023 5:00 PM

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić nakon brutalne i burne svađe u kojoj su pale jako teške riječi, su ozvaničili vezu, te od tada se ne razdvajaju i dijele sočne poljupce gdje god da se nađu.

Međutim to, kako je istakla Anelina sestra Sita Ahmić u razgovoru sa voditeljicom Anastasijom Buđić na RED TV u emisiji Pitam za druga”, ona ne podržava, te je i iz svog ugla prokomentarisala njihovu vezu.

-Jako nam je čudno sve to zajedno, nikako da se naviknemo na to. Ja sam znala da će se oni pomiriti, ali sam se nadala da se neće…Dok sam prije gledala “Zadrugu” znala sam otprilike Janjušev profil i vidjela sam u tim situacijama s Majom da je prelazio preko svakakvih stvari i ona njemu, pa sam znala da je on karakter koji će preći preko toga. Ona je imala pokajanje, a da odmah kažem da je grozno ono što je rekla za Janjuševu suprugu. Ne smije nipošto da upliće porodicu! Meni je ova neka njihova ljubav smiješna, ipak su to dvoje ljudi koji su zreli i imaju kod kuće djecu. Djeluju zaljubljeni, sigurno i jesu, a da podržavamo, ne podržavamo. Vidjelo se da su jako konfliktni, njemu smeta njeno ponašanje, njoj smeta njegovo ponašanje. Takav profil muškarca nije za nju, ali vidjećemo, možda ćemo se iznenaditi – rekla je Sita, te se osvrnula na to da li je Aneli oduvijek bila ljubomorna ili je pak, to samo slučaj sa Janjušem:

Tako nikada nije bila ljubomorna, ali jeste po prirodi ljubomorna. Razlog je taj jer joj je svakakve stvari radio iza leđa, sve su te djevojke još uvijek u istoj kući. Logično je da će biti takva, ali i nije logično…Ja mislim da od toga nema ništa kada izađu iz rijalitija. Isto mišljenje dijeli kao i ja majka – rekla je Sita.

Takođe, osvrnula se i na poklon koji je Janjuš dobio od porodice, za šta je rekla da to nije tako, već da je ona taj stik kupila Aneli.

Ja sam taj stik poslala Aneli, nisam poslala Janjušu. Muški stikovi malo duže traju, dole je u Bijeloj kući, nemaju sada pravila života kao ja. Ja sam njoj kupila taj skuplji da kada ga stavi da to traje – rekla je Sita, te se osvrnula na odnos Asmina Durdžića i njegove kćerkice Nore, a voditeljicu je zanimalo da li je pokušao da stupi u kontakt, kao i da li emocijalno i finansijski vodi računa o djevojčici:

Ma kakvi, on je tip muškarca: “Bivša žena, bivša djeca”. Negdje je dao izjavu da uživa u Majamiju na plaži, nikada nije stupio u kontakt. Ja uvijek kažem kako jeste, njegovi roditelji su nedavno stupili u kontakt sa Norom, poslali su neki paket po nekom prijatelju. Donio je neke igračke, garderobicu, malo se Nora ispričala sa njima na kameri, a njen tata je izjavio da ne želi da izdržava dijete i da ne želi nikakav kontakt…Neće da ga okrenemo, ona njega spomene kao njenog tatu, pa joj mi kažemo da će tata doći – objasnila je Sita.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS