calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SEKA ALEKSIĆ BIJESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvjezdica” Fitness ljeto na Betaniji: Besplatni treninzi na otvorenom za sve generacije ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smijale smo se do jutra” LEPI MIĆA ZATRAŽIO ZAŠTITU POLICIJE Post festum žestoke svađe sa Asminom ŠOK TRANSFORMACIJA! Prije 30 godina opčinila svijet, sad je niko ne prepoznaje – ovo je Bejb iz “Prljavog plesa” PROCURIO SNIMAK MAJINE TROJKE U KREVETU Djevojka u kafiću izvadila nož i prijetila gošći: “Isjeckat ću te na komade” SKANDAL Barjaktarka na Olimpijskim igrama ima nalog na stranici za odrasle! Digla državu na noge “SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbu’o sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) U NAJAVI RASKID MIONE I ŠA! Pojavio se šokantan dokaz NEOČEKIVANO! Svi zanijemili zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) Ljekari KCUS-a spasili ruku dvogodišnjem dječaku iz Istočnog Sarajeva LETILO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je istjerivala iz stana” ANĐELO I ANITA OTKRILI PIKANTERIJE IZ KREVETA Obustavljeni letovi u Kelnu: Klimatski aktivisti blokirali pistu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan i Memo face-to-face se (po)častili psovkama i uvredama: “Branio sam te od onih klošara, a ti mi ovako vraćaš”(VIDEO)

“Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMILA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO)

Objavio: RHT
24/07/2024 9:00 AM

Ana Ćurčić ZAGRMILA o Ša i Aniti

Ana Ćurčić samo za HYPE je govorila o aktuelnim ličnostima koji su izašli iz rijalitija.

Foto:Hypetv

Ona je dobila pitanje da li ju je začudili šokantni navodi da se Anita sastajala sa muškarcima u jednom hotelu.

Ana Ćurčić ZAGRMILA o Ša i Aniti

“Ne, nije me to nimalo začudilo. Cijelo njeno učešće i prošle godine i ove, što bi me to iznenadilo… Ona je nepredvidiva osoba, danas plače, sutra se smije. Histeriše, stalno pokušava da opstane sa nekom pričom”, rekla je Ana o aferi “bajadera”.

Anita Stanojlović Foto ATA Images

Ćurčićeva je iznijela svoje mišljenje ko je gore prošao od ljudi koji su bili javno prevareni u rijalitiju – Ivan Marinković ili Jovana Tomić Matora.

“Smatram da je Matora težak emotivac. Vidjela sam koliko je smršala… Ne mogu da mjerim emociju, svako je prošao na svoj način to”, rekla je ona.

Nenad Aleksić Ša Foto ATA Images

Izuzev Jelene i Ivana, koji su dugo zajedno, sve ostalo nije ljubav. To ne može biti ljubav. Ša je neko ko je emotivno neuravnotežen, shodno svojim godinama želi tu pripadnost. Da žena, kada je pored njega, bude 24 sata pored njega. Smatram da ne treba tako da postupa, vrlo je nesiguran. To će se sve pokazati kako treba. Sve je dobro dok je med na početku, a kada zahvatimo so, da vidimo kako će biti..“, izjavila je Ana za HYPE.

Šta je još Ćurčićeva ispričala, pogledajte u nastavku.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS