calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

OPAKA SVAĐA, Zorica Marinković pravi HAOS!

Objavio: RHT
12/12/2022 9:15 PM

Zorica pravi haos!

Foto: Printscreen/Youtube

U toku je raspodela nedeljnih honorara, pa je pevačica Zorice Marković prvi mali budžet dala je Mikici Bojaniću, pa su ušli u raspravu, pa je došlo i do žustre svađe.

Zatim je zadrugarka isprozivala sina Miloša Bojanića, pa je i spomenula medijski rat sa njegovim ocem!

“Mikice, fikus je lepo drvo, ništa protiv tebe nemam. Ti si iz uspešne porodice, htela sam da te pokrenem sa garniture. Što smo se koškali po novinama, to je naša stvar. Sa tobom mogu da se družim u kafani, simpatičan si. Zasmetaju nam neke reči koje kažemo jedno drzoricugom, ali nemam ništa protiv tebe. Rekao si da sam kvarna, znam da to misliš kao i mnogi…” rekla je Zorica Marković, pa mu dala mali budžet. 

“Ja spavam u pabu, sam sam za sebe! Ono što sam ti zamerio… nisam udario na tebe, jer imam nešto protiv tebe… posumnjao sam na Uroša i na tebe, gde si skočila. Ništa ružno ti nisam rekao, govorila si da nemaš protiv mene ništa i daš mi mali budže i kažeš da sam seljak. Ponizila si me, a rekao sam ti samo jednu reč koja te je povredila. Što se tiče spoljnog sveta, sećam se sa Bobanom kada si bila… znam da voliš kafanu kao i ja… nikada u mojoj kući od strane Dragica i Miloša nešto loše. Rekao sam ti družio sam se sa mnogim ljudima, koji te znaju. Kakva si prema meni takav sam prema tebi. Ovaj prostor utiče na mene kako utiče, nisi me nešto gotivila.” rekao je Mikica Bojanić.

Foto: Printscreen

 “I ovde i napolju mislim isto” dobacila je Zorica.

“Imam neke informacije, ali ih ne bi izneo” kazao je Mikica.

“Pričate istu priču od početka, slušam šta pričate sve isto. Na svakoj podeli isto pričate, idete na muzičare, na violiniste, malo mi je dosadno. Bio bi veći šmeker da si uzeo budžet i seo!” dodao je Ivan.

BONUS VIDEO!

hypebih.ba/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS