calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu

IZVELI UDOMLJENOG PSA U PRVU ŠETNJU PA SE OBOGATILI: Za njih se od tog momenta sve promenilo!

Objavio: RHT
20/07/2022 12:00 PM

Porodica nije skrivala oduševljenje i to ne samo zbog bogatstva koje im je štene donelo, već i zbog novog člana porodice kog su nazvali „lovcem na blago“

Foto: youtube/WorldNews

Mali pas po imenu Oli doneo je jednoj porodici pravu sreću svojim dolaskom. I nije reč samo o emocionalnom ispunjenu koje donosi ljubimac, već je on sa sobom doneo još nešto – sreću koja se broji, ni manje ni više, nego zlatnicima.

Naime, tokom prve šetnje malenog Olija, kog je na ulicu izveo njegov gazda Adam Klark iz Blekpula, pas je iskopao čak 15 zlatnika i to onih čija je vrednost procenjena na neverovatan iznos od čak 7.200 dolara.

Inače, pas je kupljen prošlog meseca i pripada rasi Lagoto ramagnjolo, čuvenoj po oštrom njuhu i spretnosti u pronalaženju zakopanih stvari, naročito tartufa. Porodica nije skrivala oduševljenje i to ne samo zbog bogatstva koje im je štene donelo, već i zbog novog člana porodice kog su nazvali „lovcem na blago“.

Klark tvrdi da su on i njegova porodica shvatili da je maleni Oli poseban čim su ga ugledali.

To je bila ljubav na prvi pogled“, istakao je on i otkrio detalje kako je štene najpre nanjušilo, a zatim i iskopalo vredne parice iz zemlje.

Bukvalno smo hodali desetak minuta, a onda se on iznenada zaustavio i naglo krenuo da kopa po zemlji. Uskoro sam ugledao nešto neobično. Nije mi bilo potrebno mnogo da shvatim o čemu je reč“, priznao je Klark i naveo kako je reč o gomili zlatnika koji datiraju iz 19.veka.

Adam je zlatnike odneo kod vodećih trgovaca zlatom u zemlji, Čards Koin i Bilion Diler, koji su zlatnike procenili na oko 7.200 dolara.

Štene je zaista pravo blago, baš onako kako ga je opisao i sam vlasnik a on jedva čeka njihovu narednu šetnju“, zaključili su britanski mediji.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS