calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu? HITNO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA! Morao da da svoj sud o sinu i Aneli Ahmić! Starleta sve lošije krije da joj se sviđa Stefan! “On je DEDA ZA NJU! GDJE SU SE SASTAVILI…” Kako komšije pričaju o Ša i Mioni! Mirza Selimović ispunio maminu posljednju želju: Ne može nikad proći, samo se jednostavno navikneš da živiš s tim “MILJANA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA?!” Isplivale šok informacije, Kulićevoj se ne piše dobro?! VUK MOB ĆE ODLIJEPITI KADA VIDI OVO! Sita Ahmić mu napala majku i izvrijeđala CIJELU PORODICU! (VIDEO) VELIKA SRAMOTA! Gastoz NEMA POJMA! Produkcija najavila EMOTIVNU ISPOVIJEST NJEGOVOG OCA – snimali ga PIJANOG kako plače JER NEMA RAKIJU? Dino Merlin: Ovdje se zbilja osjećam kao u svojoj kući! “Jako sam srećan, to je velika radost” SERGEJ ĆETKOVIĆ: Tata vas je iz srca rodio! “To nisu USVOJENE već MOJE kćerke” BRUTALAN ODGOVOR MAJE – HAOS UŽIVO! Najavila suočavanje – EVO KAD SE SVE RJEŠAVA!

“ANĐELU ĐURIČIĆ NIKAD NIKO NEĆE MOĆI OPRATI!” Ana Ćurčić progovorila: “Ja sam bila tamo i videla sam šta ona radi”

Objavio: RHT
25/10/2024 9:45 AM

ĐURIČIĆ NIKO NEĆE MOĆI OPRATI

U ekskluzivnom intervjuu za HYPE TV Ana Ćurčić je prokomentarisala izjavu Ivana Marinkovića.

ĐURIČIĆ NIKO NEĆE MOĆI OPRATI
Foto:HYPE TV:yt:zadruga

Naime, on je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom – u rijaliitiju, izjavio da Ana navodno nije dolazila na suđenja sa njim, jer je bila pijana ili drogirana.

ĐURIČIĆ NIKO NEĆE MOĆI OPRATI

Ana se oglasila ovim povodom za HYPE TV, a šta je odgovorila pogledajte KLIKOM OVDJE.

Pored toga, Ana je prokomentarisala odnos Anđele Đuričić sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Podsjetimo, na mrežama je nastao haos kada je Anđela pijana plakala i govorila da “neće da radi ništa na silu”. 

Ovo je odmah stvorilo sumnje da produkcija i Anđela imaju navodno dogovor DETALJNIJE KLIKOM OVDJE.

Vidjećemo na kraju da li produkcija namješta nešto. Lično mislim da ljubav ne može da se odglumi. Ja sam bila tamo. Vidjela sam šta radi ona. Niko nikada ne može da opere Anđelu” – rekla je Ana za HYPE TV.

CIJELI INTERVJU POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

Pročitajte i: JANJUŠ NESTAO IZ JAVNOSTI! Okrenuo novi list i šokirao sve svojim potezom.

Čini se da je Janjuš okrenuo novi list nakon rijalitija

Foto: Alo

Vijest da se Marko Janjušević Janjuš povlači u medijsku ilegalu sve je iznenadila.

No, mnoge sada zanima kako sada teče njegov život i da li se konačno skrasio.

“Alo! paparaco” uslikao je rijaliti učesnika u jednom tržnom centru dok je, kako se može vidjeti i na fotografijama, nestrpljivo čekao nekoga.

Budući da je prije nekoliko dana doputovao iz inostranstva u Beograd, jasno je da mu odmor i te kako prija. Ne čudi ni njegova želja da provede slobodne trenutke sa svojom porodicom…

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS